fbpx

UUSIKUU NEITSYESSÄ 21º58’

15.9.2023 KLO 4:40

Asioilla on tapana järjestyä. Tavalla tai toisella. Meillä on takana Venuksen perääntyminen rakkauden ja omien toiveiden sekä halujen tiedostamisessa. Miten tietää mitä oikeasti tarvitset. Arvostaen omaa osaamistasi ja luovuuttasi olla sinä. Merkurius vielä juuri nyt pysähtyneenä ennen kuin hänkin vihdoin aloittaa myöhään tänä iltana etenemisen pikku hiljaa. Mitä sinä olet oppinut ja joutunut tekemään asioita uudella tavalla? Mitä olet oivaltanut?

Nyt on aika ottaa kaikki nämä tietoisuuteesi tulleet asiat käytäntöön. Tehdä muutosta. Tämä Uusikuu Neitsyessä auttaa sinua löytämään ratkaisuja ja järjestämään asioita. Uudella tavalla. Nähdä asioita uudella tavalla. Visioiden tulevaa. Pikku hiljaa. Mitä sinä näet tulevassa?

Uusikuu Neitsyessä antaa sinulle mahdollisuuden luottaa intuitioosi, uskallusta tehdä muutoksia, rohkeutta syvälliseen yhteyteen. Muistaen kuitenkin, että suorittamalla elämää et pääse eteenpäin. Liiallinen stressaaminen vie energiaasi. Vatsasi voi reagoida nyt hyvin vahvasti. Levoton energia viedä mielen kirkkauden. Joten pysähdy ja hengitä. Katso ympärillesi. Luo uusia polkuja terveellisempiin tapoihin olla sinä. Nauttia elämästä. Mitä sinä haluat?

Joten kysymys kuuluu: mihin sinä olet valmis sitoutumaan? Ottamaan pieniä askelia. Aloittaen heti huomenna, kenties jo tänään! Miten tärkeää on sallia asioiden tapahtua. Sillä ne tulevat juuri oikeaan aikaan. Silloin kun sinä olet valmis. Kun toinen on valmis. Miten tärkeää on saada oma arki sujumaan. Oppia nauttimaan myös niistä pienistä asioista. Mennä metsään ja kuunnella puiden huminaa, lintujen laulua. Veden solinaa. Tuulen tuiverrusta. Auringon hienoista lämpöä poskellasi.

Illalla on aika kirjoittaa kirje. Askelistasi tälle kuunkierrolle ja tuntea kaikki se mikä sinua odottaa.

Illasta kuu siirtyy jo Vaa’an harmonisiin energioihin haluten sinun löytävän rakkauden sydämeesi. Vahvistaa sinua. Nähdä elämän kauneutta. Keskustella. Viikonloppuna uudet eteenpäin vievät ideat voivat vain vahvistua. Joten anna elämän virrata, uteliaana avautua runsaudelle. On aika hioa niitä teräviä kulmia. Asiat järjestyy.

Rakkautta viikonloppuusi!

Muista myös kuunnella YouTube Kuujuttuja kuukauden astrologinen katsaus syyskuulle!

error: Content is protected !!