fbpx

UUSIKUU KALOISSA 1º 22’

20.2.2023 klo 9:06

Tänään maanantai iltana on jälleen aika pysähtyä kaiken äärelle. Tehdä inventaariota ja miettiä mitä sinä haluat tulevan kuunsyklin aikana toteuttaa elämässäsi. Mitä sinä haluat, mitkä ovat ne sinun jutut mitkä ovat tärkeitä. Tämä aika on hyvin herkkää ja vie monet uppeluksiin asti. Mutta nostattaa myös rakkauden energiaa! Monet tuntemukset nousevat ja unet saattavat olla värikkäitä. Keho reagoi vahvasti ja kaikkea tätä on tärkeä kuunnella. Mitä sisimpäsi sinulle haluaa kertoa ja mihin suuntaan osoittaa jotta sinä voisit jatkaa omalla polullasi.

Uusikuu Kaloissa päättää astrologisen syklin. Seuraava uusikuu Oinaassa on samalla kevätpäiväntasaus ja aurinko siirtyy tänne pohjoiselle tähtitaivaalle. Siksi juuri nyt on mitä merkityksellisin Uusikuu ja tuleva Täysikuu Neitsyessä kyselemässä sinun vuoden mittaisen henkisen kasvusi perään. Mitä olet oivaltanut ja miten olet henkisesti kasvanut. Joten katso nyt mitä kaikkea olet saanut aikaiseksi ja mitä vielä olisi hyvä nyt tehdä. Tehdä tilaa.

Katso myös mihin huoneeseen Kalat 1º 22’ osuu sinun kartallasi, niin saat lisäteemaa sille mitä nyt on hyvä työstää ja buustata. Tämä aika haluaa sinun katsovan niitä omia pelkojasi, sitä miten olet osannut jakaa omaa energiaasi. Oletko ollut liiaksi vietävissä vai rohkeasti tehnyt rajoja. Suojannut oman kenttäsi maadoittuen tähän hetkeen. Ja silti antanut luvan intuition vietäväksi jotta voisit toteuttaa sitä syvintä itseäsi. Missä kohtaa sinä olet laiminlyönyt itseäsi?

Tähän nousee paljon innostuvaa, mutta myös ristiriitaista ja levotonta energiaa. Miten saisit koottua kaiken sen potentiaalisi takaisin ruotuun. Löytää sen merkityksen mikä on tärkeintä. Tähän nostetaan myös luottamuksen tärkeyttä. Miten sinä luotat? Luotatko itseesi? Sillä ilman luottamusta ei pysty olemaan omassa voimassa. Näkemään ja ajattelemaan kristallin kirkkaasti. Ole siis armollinen itsellesi ja anna itsellesi lupa hyväksyä kaikki se mihin et voi vaikuttaa. Laittaa niitä antenneja hiukan pienemmälle, olla triggeröitymättä asioista jotka eivät ole sinun vallassasi. Unohtamatta kuitenkaan omia rajojasi.

On siis aika tutkia mennyttä, omaa toimintaa ja toimimatta jättämisiä. Miten rohkeasti voisit antaa haavojesi parantua ja lähteä uusin energioin tämän kuukauden jälkeen uuteen astrologiseen vuoteen. Rakkauden ja intuition avulla. Löytää kehoyhteys itseesi ja sitä kautta tehdä sitä rauhaa itsesi kanssa. Jotta sinä voisit nauttia elämästäsi vieläkin runsaammassa määrin. Nähdä ne pienetkin asiat. Uskaltaa unelmoida ja tuntea miltä se tuntuu kun olet sen tavoittanut. Uskoen että sinä voit luottaa.

Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!