fbpx

ASTROLOGINEN KATSAUS HUHTIKUULLE 2023

Tässä kuussa meillä on hyvin vahvana pimennysten muutoksia tuovat energiat pinnassa, jatkuen aina toukokuulle. Samoin Merkurius siirtyy varjoalueelle aloittaen loppukuusta perääntymisjaksonsa. On siis todella tärkeää olla tietoinen tämän ajan tuomista energioista!

YouTuben Kuujuttuja kanavalla on myös laajempi versio ajankuvasta. Kannattaa käydä kuuntelemassa sekin! Tästä : https://youtu.be/hRMZflgZHpg

Aurinko Oinaan tulielementissä haluaa tuoda meille toimintaa ja tekemisen meininkiä. Innostumista uusista asioista. Rohkeutta olla oma itsesi ja loistaa. Sinullakin on merkitystä!

3.4. Merkurius siirtyy Härän maamerkkiin pohtimaan asioita. Itseasiassa viihtyen perääntymisen takia Härän maamerkissä reilut 2 kuukautta. Tämä tuo harkitsevuutta, mutta myös itsepäisyyttä ajatteluun. Mikä on järkevää ja tarpeellista.

6.4. Meillä on täysikuu Vaa’assa klo 7:34 ja Täydenkuun ilta on jo edellinen 5.4. On jälleen aika pysähtyä itsesi äärelle. Hiljentyä ja miettiä mitä kaikkea on nyt tarpeen tehdä jotta sinä voisit tehdä rauhan itsesi kanssa. Tähän ajankohtaan nousee paljon asioita, jotka liittyvät ihmissuhteisiin, omaan arvoon ja osaamiseen. Jaksamiseen. Alitajuntaisia asioita nousee hakien tasapainoa. Katso siis mihin huoneeseen osuu Täysikuu Vaa’assa 16º07’ sinun kartallasi niin saat lisäteemaa energioille. Muista laittaa myös kaikki sinulle tärkeät kivet ym asiat puhdistumaan täydenkuun illan energioihin.

7.4. Merkurius siirtyy Härän maaelementissä varjoalueelle ja tänään voi tuntua monista oudolle. Tapahua kaikenlaista odottomaton ja viivästymisiä. Jopa aiemmin. On siis pikku hiljaa aika orientoitua tekemään niitä rästitöitä. Miettiä ja tehdä asioita uudelleen ja hengitellä.

11.4. Venus siirtyy Härästä Kaksosen ilmaelementtiin innostumaan vähän kaikesta. Tähän ajankohtaan se voi nostaa levotonta fiilistä, mutta myös halua löytää kepeyttä asioille ja tekemiselle.

12.4. Auringon ja Jupiterin yhtymä tuo onnea ja optimismia. Jokin asia voisi juur nyt onnistua. Henkistä kasvua. Mutta on hyvä muistaa että liika on liikaa.

20.4. Harvinainen hybridi auringonpimennys Oinaassa 29º50’ klo 7:12. Tämän vaikutus on tuntunut monille jo aiemmin näkyen väsymyksenä, terveydellisinäkin asioina. Yllättävinä uutisina tai muutoksina. Katso mihin huoneeseen tämä osuu sinun kartallasi se tuo lisäteemaa mitä työstää. Erityisesti jos sinulla osuu kartalla johonkin akseliin tai planeettaan. Tästä lisää lähempänä.

Samana päivänä myös Aurinko siirtyy Härän maamerkkiin klo 11:14 haluten sinun hidastaa tahtia ja tehdä järkeviä päätöksiä. Löytää omaan elämääsi vakautta ja turvaa. Nauttia elämästä ja hyvästä ruoasta. Siitä miten luonto heräilee pikku hiljaa. On uuden kasvun aika.

21.4. Merkurius aloittaa perääntymisensä aina tuonne 15.5. asti. Tämä on hyvä muistaa matkustaessa ja tärkeiden sopimusten ja myös sähköpostien tms lähettämisen kanssa. Miten paljon väärinkäsityksiä voikaan olla. Mutta mitä parhainta aikaa oppia uutta, kääntyä itseen ja nauraa niin monille kommelluksille. Katso mihin teemaan tämä sinun kartalla osuu kun Merkurius perääntyy Härässä 15 asteesta noin 6 asteeseen.

Huh mikä kuukausi! Mitähän se sinulle tuo tullessaan?

error: Content is protected !!