fbpx

ASTROLOGINEN KATSAUS HELMIKUULLE 2023

Tämä kuukausi mennään hyvin pitkälti rohkeuden, oman ajattelun uudelleen luomisen sekä eteenpäin menemisen teemoissa. Miten sinä voisit voittaa omat pelkosi ja oppia jotakin uutta?

Kannattaa käydä kuuntelemassa YouTubesta @kuujuttuja hiukan laajempi tulkintani helmikuun energioihin. Siellä on tipsejä tulevalle kuulle lisää! https://youtu.be/QGGOHMAJyWs

5.2. Meillä on täysikuu Leijonassa klo 20:28. Täydenkuun manifestoinnit ja sinulle tärkeiden tavaroiden puhdistus tulee tehdä edellisenä iltana eli 4.2. Se on silloin voimakkaimmillaan koko illan ajan. Lauantaina hyvin vahvana tuohon klo 20:28 asti, mutta sen jälkeen alkaa jo laskevan kuun energiat ja on aika hengitellä asioita läpi. Täysikuu Leijonassa haluaa sinun katsovan asioita joissa olet ollut liian lepsu. Itsesi kanssa. Sydämen asiat on tapetilla ja on tärkeää tarkastella missä asioissa olet ja missä et ole ollut itsesi puolella. Oletko antanut ilon virrata riittävästi elämääsi? Oletko antanut tilaa luovuudelle? Miten sinun Uudenkuun toiveet ovat lähteneet käyntiin. Oletko uskaltanut ottaa niitä askelia?

7.2. Merkurius viimein lopettaa varjoalueella olemisensa. On aika edetä jälleen isolla vaihteella. Nyt alkaa viimeistään selvitä se mitä sinä haluat tehdä ja toimia asioiden kanssa. Miten sinulla on muuttunut oma ajattelutapasi ja miten tämä kaikki on muuttanut sitä miten haluatkin jatkossa toimia. Selkeyttä tämä tuo monille. On aika pikku hiljaa edetä. Mutta millä hinnalla?

11.2. Merkurius siirtyy Vesimiehen ilmaelementtiin tuomaan ideoita ja hiukan myös levotontakin fiilistä monille. Nyt on hyvä aika löytää se oma potentiaali ja antaa sille siivet seuraavien viikkojen ajaksi. Kirjaa ylös kaikki mitä ideoit. Ehkäpä myös löydät uuden tavan toimia myös muiden kanssa. Tai löydät jonkun uuden harrastuksen joka tuo sinulle kuulumisen tunnetta. Uuden oppiminen ja erilaiset keskustelut toisten kanssa ovat seuraavat 3 viikkoa mitä ihanimpia juttuja! Tai sitten koet uppoutuvasi johonkin niin syvästi, että kaikki muu meinaa jäädä taka-alalle.

14.2. Jupiterin varjoaika päättyy ja se voi tuoda monille kauan kaipaamaa uskallusta edetä vieläkin luottavaisemmin. Uskoen itseen.

19.2. Aurinko siirtyy Kalojen herkkään vesienergiaan. Tämä tuo monille rakkauden asiat pintaan, mutta myös pelot ja asiat joita joutuu pohtimaan itsessä. On vuoden mittaisen inventaarion aika ja hyvä katsoa elämää taaksepäin. Mitä sinä olet oppinut, mitä vielä täytyy tehdä jotta jokin asia voisi loksahtaa paikoilleen. On henkisen kasvun aika. Meditoi, ota omaa aikaa ja rakasta. Luovuuden energia on myös hyvin vahvana, sitä kannattaa tämän seuraavan kuukauden aikana hyödyntää isosti!

20.2. Uusikuu Kaloissa klo 9:06. tämä nostattaa paljon tunteita ja herkistää ympärillä oleville energioille. Miten tärkeää on tehdä tässä kuussa inventaariota itsesi kanssa. Hiljentyä kuuntelemaan omia pelkoja onko niillä millainen merkitys elämässäsi. Miten tehdä toisin. Miten rakastaa universaalia rakkautta. Löytää luottamus myös itseä kohtaan eikä märehtiä märehtimisen perään asioita. Illalla on aika jälleen pysähtyä itsesi äärelle ja tehdä manifestoinnit tulevalle kuukaudelle. Mitä sinä olet valmis tekemään jotta voisit saavuttaa jotakin ihanaa? Miten sinä voisit löytää takaisin oikealle polulle jos vielä tunnut harhailevan sinne tänne? Unetkin voivat olla hyvin merkityksellisiä tänä aikana.

20.2. Venus siirtyy Oinaaseen ja huh! Josta tästä saatkin potkua päätöksiin illan manifestointiisi Uudenkuun kirjettä kirjoittaessasi. Tämä tuo lisää luovaa energiaa ja sydämeen uskallusta ja rohkeutta olla puhtaasti oma itsesi. Mutta on muistettava että liian äkkinäiset toimet eivät välttämättä vie sinua minnekään, päin vastoin. Joten muista kuunnella myös sydäntäsi, rakkaudella.

UPEAA HELMIKUUTA SINULLE!

Jos sinua kiinnostaa ASTROLOGIAN PERUSTEET-kurssi, niin se alkaa ke 22.2.23! lisätietoja saat tästä: https://www.kuujuttuja.fi/astrologian-perusteet-kurssi-alkaa-22-2-23/ Tule sinäkin mukaan matkalle astrologian maailmaan!

error: Content is protected !!