fbpx

JOULUKUUN ASTROLOGINEN KATSAUS 2023

Tämän kuun ehkä merkittävin asia on se, että Merkurius aloittaa perääntymisen Uudenkuun energioissa 13.12. värittäen omalla tavallaan joulukuun tapahtumia aina ensi vuoden alkuun asti. Varjoalueen vaikuttaessa vielä 21.1. asti. Meillä on monia merkkisiirtymiä ja sen monet tuntevat muutosenergiana nostattaen ristiriitaisiakin energioita tasaantuen sitten vähän ajan päästä.

Kuuntele myös hiukan tarkempi astrologinen katsaus joulukuulle YouTuben Kuujuttuja kanavalta: https://youtu.be/WbQfVe6mzGI

1.12. Merkurius siirtyy Kauriin maamerkkiin tuoden meille suunnitelmallisuutta ja harkitsevuutta ajatuksiin. Toisille ehkä liikaakin varovaisuutta. Miten sinä voisit nähdä kaikki ne mahdollisuudet ja tuoda ne käytäntöön?

4.12. Venus siirtyy Skorpionin syviin vesiin tuomaan intohimoista energiaa. Tämä voi tuoda nostaa pintaan asioita joita sinä oikeasti haluat. Kenties oivallat jotakin ja haluat vielä pitää sen omana tietonasi tai luoda jotakin uudenlaista.

13.12. On Uusikuu Jousimiehessä 20º40’ klo 1:32 ja tänä iltana on hyvä ottaa omaa aikaa ja tehdä manifestointia tulevaa ajatellen. Sisäistä ääntäsi kuunnellen ja tunnustellen mikä tuntuu hyvälle. Löytää asioille laajempaa perspektiiviä jotta voisit löytää asioille merkitystä. Mihin sinä olet valmis sitoutumaan ja uskaltamaan sanoa kyllä?

Merkuriuksen perääntymisen aloitus ajoittuu tähän samaan kohtaan ja se on hyvä huomioida myöskin. Kaikenlaiset jutut voivat nousta pintaan ja väärinymmärräykset tuoda levotonta fiilistä. Joten ole valmis myös varmistamaan että olet ymmärtänut oikein, jotta molempien kertoma tulee oikein ymmärretyksi. On jälleen aika tehdä inventaariota niin kotona tavaroissa kuin tunnustella sisintä. Tehdä tilaa kalenteriin kuin komeroihin. Järjestellä asioita ja suunnitella asioita. Kenties haluat oppia jotakin uutta.

22.12. Aurinko siirtyy Kauriiseen aamusta ja meillä on Talvipäivänseisaus. Vuoden lyhin valon päivä on käsillä ja tästä eteenpäin valon määrä alkaa pikku hiljaa vain kasvaa! Aurinko Kauriissa tuo lisää energiaa järjestelmällisempään toimintaan. Muista myös ilon ja rentoutumisen tärkeys. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan tehdä!

23.12. Merkurius perääntyy takaisin Jousimiehen hiukan levottomiin energioihn ja tämä voi tuoda hiukan häslienergiaa pintaan. Toisaalta ideat ja innostumiset voivat yllättää monet.

26.12. Täydenkuun iltaa vietetään tänään ja on aika tehdä rauha. Kirjoittaa kirje kaikille jotka tuntuvat vielä vaivaavan sinua ja kun olet vuodattanut kaiken sen mielipahan. Oivaltanut jotakin niin voit kirjeesi polttaa. Voitko löytää myös sen kiitollisuuden mitä sinulla jo on.

27.12. Täysikuu Ravussa 4º58’ klo 2:32 herkistää hurjasti. Katso mihin huoneeseen tämä täysikuu osuu sinulla niin saat lisäinfoa teemoista. Muistot voi nousta pintaan ja sen myöt alitajunnasta asioita työstettäväksi. Miten sinä voisit tuntea turvaa ja lempeyttä?

29.12. Venus siirtyy Jousimieheen aloittaen aikamoisen luovan prosessin innostuen niin monista asioista. Haluten vapautta ja kepeyttä toimia. Uskoa itseen ja omaan osaamiseen.

31.12. Jupiter ennen Uutta Vuotta lähtee etenemään haluten antaa sinullekin lisää energiaa uskoa ja luottaa mahdollisuuksiin.

Rauhaisaa Joulukuuta!

error: Content is protected !!