fbpx
ASTROLOGINEN KATSAUS SYYSKUULLE 2023
 
SYYSKUU’ tuo meille Venuksen tuoman viisauden sille mitä sinä haluat ja mitä et. Miten toimia. Planeettojen perääntyessä hidastamista ja oman itsen tutkiskelua. Uusikuu Neitsyessä näkemään kaiken sen tarpeellisen. Merkuriuksen jälleen alkaessa edetä olet oivaltanut jotakin ja lopulta Täysikuu Oinaassa tuoden eteesi rohkeutta kohdata jotakin tärkeää jotta voit tehdä rauhaa itsesi kanssa kun lokakuussa on jälleen pimennysten aika.
 
Vihdoin Venus on saanut päätökseen oman perääntymisjaksonsa 4.9. ja moni voi kokea helpotusta ja selkeyttä siitä mitä oikeasti haluaa. Isoja oppeja on ollut monille ja sen myötä asioita tulee tehtyä toisella tavalla. Omat tarpeet ja halut on hyvä tunnistaa ja nähdä mihin kaikkeen sinusta on.
 
Ma 4.9. Jupiter aloittaa oman perääntymisensä ja vie meitä tutkailemaan omia uskomuksia ja löytämään lisää itsessämme olevaa potentiaalia.
 
Pe 15.9. Uusikuu Neitsyessä klo 4:40 samalla kun Merkurius on vielä pysähdyksissä ennen kuin aloittaa pikkuhiljaa etenemisensä ja on aika tehdä invetaariota. Levotonta energiaa voi nousta, mutta samalla selkeyttä löytää omaan tekemiseen ja arjen asioihin. Miten voisit löytää ne jutut mitkä edistävät omaa terveyttäsikin. Mikä on riittävää ja vähentää sitä suorittamista. Mihin sinä olet valmis sitoutumaan.
 
La 23.9. klo 9:50 on syyspäiväntasaus kun aurinko siirtyy Vaa’an tasapainottavaan ilmaelementtiin. Meillä alkaa virallisesti syksy ja on aika löytää harmoniaa ja rakkautta. Antaa sydämen täyttyä. Tavata ihmisiä.
 
To 28.9 meillä on täydenkuun ilta. Täysikuu Oinaassa täyttyy perjantaina klo 12:57 ja on aika pysähtyä jälleen kaikkeuden äärelle. Kuka sinä olet ja mitä kohti olet menossa. Merkuriuksen varjoalue on pian päättymässä ja se voi tuoda tähän myös hyvin tunteikasta ja levotonta energiaa. Olemme lähdössä kohti lokakuun pimennysten aikaa, joten tee työsi itsesi kanssa ja anna lupa itsellesi löytää yhteys mielen ja sydämesi välille. Rohkeutta ja jämäkkyyttä rakkaudella.
 
Upeaa syyskuuta ja käy kuuntelemassa YouTuben Kuujuttuja kanavalta oma versio tästä ajasta: https://youtu.be/VCgpgwwzUXI
 
error: Content is protected !!