fbpx

ASTROLOGINEN VUOSI 2023

Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin kurkistaa tulevan vuoden 2023 astrologisiin energioihin ja vielä ymmärtää mitä ne voisi sinulle merkitä? Monille vuosi 2022 on ollut rankka ja riisuva monesta syystä. Siksi olen nyt pitämässä webinaarin, jossa sukelletaan tulevan vuoden astrologisiin tapahtumiin ja sykleihin. Tuomaan ymmärrystä mitä tulevan vuoden energiat voivat nostaa pintaan.

Webinaari on tarkoitettu kaikille joita kiinnostaa ymmärtää ajan henkeä. Myös niille, jotka eivät astrologiasta juuri ymmärräkään mutta ovat kiinnostuneita asiasta. Joten tervetuloa mukaan zoomiin 28.12.22 klo 18! Nähdään siellä!

Webinaarin jälkeen tulet ymmärtämään vuoden 2023 niin hitaiden (pidemmän ajan ja syvemmin vaikuttavat energiat) kuin nopeiden (vitaliteetti, tunteet, toiminta, mieli sekä rakkaus)  planeettojen liikkeet ja siirtymät sekä niiden merkityksen yleisellä tasolla. Kuunsolmujen johdatusta elämässä unohtamatta! Mitä ja milloin osuu ja kenelle. Mitä se tarkoittaa. Mihin kiinnittää huomiota. Myös ikäkausiin liittyvät syklit avautuvat tämän koulutuksen aikana.

Yleisellä tasolla käyn kaiken tämän läpi hyvin intensiivisessä koulutuksessa, jonka myös ummikkokin ymmärtää! Sinun ei tarvitse muuta kuin tulostaa oma karttasi. Suosittelen myös katsomaan YouTubessa olevan tutorialin miten löytää uusikuu omalta kartaltasi. Opit sen avulla helpommin löytämään kaikki planeettojen liikkeet kartallasi. Tässä linkki: https://youtu.be/d2P9L53HVuY

Selvennän vuoden syklien merkitystä ja kenelle mitäkin se merkitsee esimerkein. Syvemmän jatkokoulutuksen voin pitää kaikille kiinnostuneille myöhemmin. Siinä perehdymme tarkemmin huoneiden ja aspektien merkitykseen suhteessa omaan karttaasi.

WEBINAARI ON ke 28.12.22 KLO 18 – 21.

Lopussa ajan niin salliessa vastailen webinaarin aikana heränneisiin kysymyksiisi.

Saat webinaarista tallenteen käyttöösi tammikuun 2023 loppuun asti sekä materiaalin pdf-tiedostona.

Sitovat ilmoittautumiset ti 27.12.22 mennessä sähköpostitse

Ilmoittautuessasi kerro kuinka paljon ymmärrät astrologiasta, niin voin kohdentaa opetusta juuri oikealla tavalla. Halutessasi lähetän sinulle myös oman astrologisen karttasi. Siihen tarvitsen syntymätietosi, kellonajan sekä paikkakunnan.

Mitä useampaan koulutukseen osallistut, sen mukaisesti saat jatkossa alennusta! Lue niistä alempaa lisää!

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA NYT!

TULOSSA MYÖS:

TAMMIKUUSSA:

*** ke 4.1.2023 klo 18→  Vuoden 2023 kuun syklit uusikuu/täysikuu ja pimennykset. Merkitys yleisellä tasolla, ajankohdat ja huoneet. Opit hyödyntämään kuun isompia syklejä omassa elämässäsi.

HELMIKUUSSA:

***Astrologian perusteet 6 vkon koulutus alkaa ke 22.2.23 klo 18 kerran viikossa zoomissa.  Sopii niin aloittelijoille kuin jo jonkin verran perusteita osaaville. Opit tekemään myös minitulkinnan kurssin jälkeen.

Kaikista saat pdf-materiaalin sekä tallenne on katsottavissa koulutuksen jälkeen kuukauden ajan.

ZOOMISSA PIDETTÄVISTÄ WEBINAAREISTA JA KOULUTUKSISTA SAAT TARKEMPAA INFOA SÄHKÖPOSTITSE tai seuraamalla ilmoittelujani sivuillani sekä fb/ig.

Tästä on hyvä jatkaa, sillä muutama on vielä työn alla! Joten heitä oma toiveesi, se voi vaikka toteutua! 

 

 

 

error: Content is protected !!