fbpx

AURINKO JOUSIMIES

22.11. – 21.12.22

Aurinko siirtyy tänään tiistaina klo 10:21 Jousimiehen optimistiseen muuttuvaan tulielementtiin aina tuonne 21.12.22 klo 23:49 asti.

Jousimiehen hallitsija on Jupiter joka tuo monella tapaa laajentumista niin asioihin kuin tekoihin, mutta myös uskoa ja luottamusta sekä onnea. Tällä hetkellä Jupiter on hyvin merkityksellisessä pysähtyneessä tilassa ja se voi tuoda monenlaisia asioita ja hidasteitakin eteen. Mutta jo tämän viikon lopulla alkaa taas edetä ja tuo eteenpäin vievää energiaa. Tuon niin kirkkaan planeetan voitkin nähdä edelleen tähtitaivaalla loistamassa.

Tämä Jousimiehen aika haluaa tuoda näiden pimennysten jälkeen meille hyvin paljon uudenlaista näkemystä asioihin. Jousimiehet kun ovat hyvin innostuvia ja usein hymyhuulilla menossa. Muuttuva energia tekee sopeutuvaiseksi, mutta myös hajamieliseksi. Optimismi voi siis kalahtaa aina välillä omaan nilkkaan kun on olettanut ehtivänsä sitä ja tätä ja sitten asiat onkin menneet ihan toisella tavalla omalla painollaan.

Välillä hyvin rauhatonkin Jousimies tarvitsee tekemistä ja toisaalta se voi myös laiskistaa vain olemaan ja filosofoimaan elämää. Asioista oppiminen ja tietäminen on tärkeässä roolissa. Erilaiset kokemukset tuovat elämään väriä ja siksi moni onkin jossakin reissaamassa ties minne. Se voi olla työkin joka vie sinne tänne. Tai sitten mieli joka seikkailee maailman äärissä.

Jousimiehet eivät aina ajattele mitä sanovat ja sitten joutuu korjaamaan mitä tarkoitti. Oikeudenmukaisena ihmisenä pitää toisten puolia ja silloin voi totuudentorvi soida herkästikin. Siinä onkin yksi Jousimiesten oppiläksyistä oppia puhumaan ajatuksella hyvinkin tärkeistä asioista. Mutta hyvin mukautuvana ja huolettomanakin ihmisenä hän löytää aina ratkaisut. Kärsivällisyys ei ole se kaikkein suurin hyve, mutta anteliaisuus ja hiukan lapsenomainen asenne elämään voi antaa paljon anteeksi.

Jousimiehen kehossa herkistää lantion, lonkat ja reidet. Siksi aika paradoksaalistakin on tälle liikkuvaiselle Jousimiehelle, että sieltä voi löytyä se heikkolenkki. Joten on tärkeää myös antaa riittävästi aikaa palautumiselle.

Jousimiehen oma huone on 9.huone. Siihen liitetään filosofia, matkustaminen ja uskomukset. Uskomusjärjestelmät ja oma totuus. Niin veden ääreltä kuin jostakin metsän kukkuloilta voit hänet helposti löytää nauttimasta elämää. Totuuden etsiminen sekä opettamisen huone. Elämän merkityksen löytämisen huone. Miten sinä voisit nähdä elämää laajemmasta näkövinkkelistä ja kasvaa henkisesti.

Jousimieheen liitettäviä kiviä on useitakin, mutta mainittakoon niistä nyt turkoosi ja malakiitti sekä ametisti. Turkoosi, tuo pyhä kivi, suojelee Jousimiestä matkoilla rauhoittaen myös mieltä. Turkoosin sanotaan myös tuovan onnea. Malakiitti tuo uskoa ja toivoa sekä rauhoittaa kuuntelemaan sydämen ääntä. Ametisti on sielun kivi korkeampaan oppimiseen.

Pelkästään aurinkomerkki ei kerro kaikkea. Siksi on tärkeää katsoa karttasi kokonaisuutta. Nousumerkki, kuu ja keskitaivas lisättynä aurinkomerkkiin tuo jo paljon lisätietoa siitä millainen sinä olet.

PALJON ONNEA KAIKILLE JOUSIMIEHILLE!

Synttärisankarille mitä mainioin lahja on Auringonpaluu-tulkinta kertomaan tulevan vuoden energioista. Sellaisen voit tilata minulta laittamalla sähköpostia . Tästä ja muista tekemistä tulkinnoistani löydät lisätietoja www.kuujuttuja.fi/astrologinen-tulkinta/

error: Content is protected !!