fbpx

AURINKO VAAKA

23.9. – 23.10.22

Aurinko siirtyy tänään perjantaina klo 04:04 Vaa’an johtavaan ilmamerkkiin. Ollen niin rauhaa rakastavassa ja muiden mielipiteitä kuuntelevassa Vaa’an merkissä aina 23.10.22 klo 13:35 asti.

Vaa’an hallitsija on Venus, tuo meidän rakkauden, omanarvon ja luovuuden planeetta.

Kun aurinko siirtyy Vaakaan vietetään myös syyspäiväntasausta. On aika löytää tasapaino myös luonnossa, jotta se voi vastaanottaa tulevan talven. Samalla tavalla Vaa’at hakevat tasapainoa omassa elämässään. Tukeutuen usein muihin, mutta kuten luontokin tekee olisi Vaakojen hyvä uskaltaa rohkeasti olla omaa mieltä ja oma itsensä. Näyttää ne värit sinussa ja luovuus puhjeten kukkaan. Itsensä arvostaminen ja omiin taitoihin luottaminen avaa jotain suurta valloilleen, jota Vaaka voi pitää niin herkästi piilossa.

Ystävänä Aurinko Vaaka on aivan ihana. Sosiaalinen ja kaikkien kanssa toimeentuleva. Sovitteleva ja osaa sanoa ne oikeat sanat. Rakkaus ja ihmissuhteet ovatkin todella tärkeitä oikeudenmukaisuutta ja kiltteyttä huokuvalle Vaa’alle.

Monesti Vaa’asta voi saada kuitenkin hiukan viileän ja harkitsevan mielikuvan, joka elegantisti osaa pukeutua ja olla muiden seurassa. Päättämättömyys on yksi isoista oppiläksyistä. Miten osata valita tai miten toimia ristiriitatilainteissa. Näiden kanssa kun tulet sinuiksi, sinusta kuoriutuu inspiroiva ystävä ja tekijä!

Vaa’an kehossa heikkolenkki on usein alaselän seutu ja munuaiset. Siksi riittävästä nesteytyksestä on tärkeää pitää huolta.

Vaa’an oma huone on 7.huone. Liittyen ihmissuhteisiin ja työkumppanuuksiin. Myös avoimet viholliset saattavat näyttäytyä tämän huoneen energioissa. Aivan kuten Vaaka, jolle kumppanuus ja ystävät ovat hyvin tärkeässä roolissa liittyen kaikkeen mitä tekee ja miten toimii.

Vaakaan liitetään vaaleanpunaisen ruusun väri, mutta myös vaalean sininen. Sanotaan, että sininen selkeyttää mieltä ja päätöstenteossa auttaa vaaleanpunainen kuuntelemaan sydämen ääntä. Vaa’an kivi on hallitsija Venuksen myötä ruusukvartsi joka tuo tasapainoa, mutta myös mm. berylleistä smaragdi ja akvamariini tuovat omaan intuitioon luottamista.

Pelkästään aurinkomerkki ei kerro kaikkea. Siksi on tärkeää katsoa karttasi kokonaisuutta. Nousumerkki, kuu ja keskitaivas lisättynä aurinkomerkkiin tuo jo paljon lisätietoa siitä millainen sinä olet.

PALJON ONNEA KAIKILLE VAAOILLE!

Synttärisankarille mitä mainioin lahja on Auringonpaluu-tulkinta kertomaan tulevan vuoden energioista. Sellaisen voit tilata minulta laittamalla sähköpostia . Tästä ja muista tekemistä tulkinnoistani löydät lisätietoja www.kuujuttuja.fi/astrologinen-tulkinta/

error: Content is protected !!