fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE 10.-12.9.21

Aina sunnuntaihin puoleenpäivään asti Kuu tuo meille Skorpionin vesienergioita. Tämä energia on hyvin intensiivinen. Toiset tämä energia vie hyvin syviin asioihin, toiset intohimon aalloille. Kolmannet tuntevat ärsytyksen herkemmin.

Joten monenlaisia energioita on tarjolla. Mutta jotekin kaiken takana on selvittää jotakin. Itselle. Muut voivat olla aivan ihmeissään että mitä ihmettä, mutta sinulle se voi olla hyvinkin avaavaa ja herättelevää. Aina kaikki asiat eivät ole kivoja, siksi moni tässä ajassa löytää itsensä puhumasta syvällisiä asioita, herättelemästä jotakin uinuvaa sinussa. Toiset taas saa triggerin jostakin ja reaktio voi olla hyvinkin vahva.

On todella tärkeää antaa tälle energialle tilaa. Elämän mysteerit. Alitajunnasta nousevat asiat. Pohdiskelut. Kuin palapeliä kasaisit, jonka pääosassa olet sinä. Jotakin niin syvää haluaa kummuta. Ja se voi tuntua siltä, että haluatkin pitää kaiken salassa. Itselläsi. Mutta voiko tässä ajassa enää piiloutua. Tai onko se tarpeellista? Tässä tarjoillaan taas kasvun paikkaa ja oman rauhan löytämisen avaimia. Jopa karmallisia asioita. Saatatkin huomata, että mieleesi nousee jotain sellaista joka toistuu ja toistuu uudelleen. Jos sinun Uudenkuun toiveiden listalla oli jotakin samaan liittyvää, niin olkoon tämä merkki toiminnalle. Kaivaa sieltä niin syvältä ja vapauttaa itsesi.

Toiset on innokkaana menossa eteenpäin. Kokeilemaan jotain uutta. Muutoksen tuulet puhaltevat niin vahvasti. On aika keventää. Hyväksyä omat varjot. Ehkäpä huomaat miten jonkun tölväisy ei enää sittenkään osu sinuun niin pistävästi. Venuskin siirtyy Skorpionin vesimerkkiin aivan juuri ennen puoltayötä tuomaan hyvin intensiivistä energiaa. Rakkaudessakin voit huomata seuraavien viikkojen aikana aivan erilaista energiaa olevan liikkeellä.

Anna itsellesi tilaa, herkkyyden nousta uudelle tasolle. Luoden uudenlaista luovuutta sinussa. Harmoniaa ja itsevarmuutta. Hyväksyntää. Sunnuntain sitten tuodessa uudenlaista näkökulmaa elämälle. Seikkailut ja kokemuksien kautta oppiminen. Uskoa ja luottamusta. Hiukan levotontakin fiilistä, joka on hyvä purkaa vaikka ulkoilemalla jossakin upeissa maisemissa. Unohtamatta kuitenkaan tolkkua, sillä ensin Kuu Skorpionissa vaikuttaa aivan alavatsalla. Se voi nostaa naistenvaivoja esiin ja herkistää virtsatientulehduksille. Sunnuntaista sitten liialliselle laukalle mentäessä tunnet sen erityisesti lantiolla, lonkissa ja reisissä. Ihanaa viikonloppua sinulle!

 

error: Content is protected !!