fbpx

JUHANNUKSEN KUUPOSTIA

TO-SU 23.-26.6.22

Aivan ihanaa Juhannusta teille kaikille!

Viikonlopulle on luvassa niin kivaa keliä kuin leppoisan kepeää fiilistä. Voisiko parempaa toivoa? Jokainen omalla tyylillään.

Kuu siityy tänään torstaina Härän maamerkkiin tuomaan meille pikku hiljaa rauhoittumista ja hyvää fiilistä. Tänään voi olla hiukan raukea fiilis ja jotenkin sitä vain mieli on jo juhannuksen vapaissa. Tai ainakin miettiessä miten siitä voisi saada mahdollisimman mukavan ja rennon. Minne mennä vai olisiko vain. Kuu Härässä kun vie kiireen tunnun mennessään ja kun on vielä laskevan kuun aika, niin moni hidastaa ja vain nauttii. Kaikenlainen mikä tuottaa mielihyvää on juuri nyt paikallaan.

Unohtamatta hyvää ruokaa ja seuraa. Tämä voisi olla aika perinteinen Juhannus kun Aurinkokin on Ravussa. Kuplivan kepeää ja flirttailevaa energiaa tuo Venus Kaksosissa. Merkuriuksen pulistessa ja pohtiessa omassa merkissään Kaksosissa myös. Huumori ja nauru voi olla hyvinkin herkässä. Voitkin löytää itsesi vaikka pelailemasta erilaisia seurapelejä. Mars tuodessa riittävästi potkua tekemiselle. Joissakin asioissa voi mennä hiukan överiksi, sillä ideat vain vilahtelevat ja kenties sittenkin joku haluaa viettää Juhannuksensa aivan erilaisissa ympyröissä. Nauttien siitä täysin siemauksin. Hyvää fiilistä ja rakkauden energiaa kyllä tarjoillaan todella vahvasti.

Tässä ajassa myös halutaan nostattaa pintaan myös rakkautta itseäsi kohtaan. Uskoa ja luottamusta omaan osaamiseen. Uskaltaa heittäytyä ja luottaa. Rohkeasti. Kehossa kurkku ja hartiat ovat herkimmillään, joten ääni voi mennä paineeseen tai ihan kadota jos liikaa innostut. Älä siis ihmettele! Samoin on hyvä katsoa että tyyny on hyvin kun menet nukkumaan ja vesillä suojata hartiat ja kaula. Aurinkorasvakin voi olla aika pop. Maa voi tuntua kylmälle, joten vältä myös turhan pitkään istuskelua maassa.

Miten tärkeää onkaan myös hiljentyä itsesi äärelle ja vain kuunnella luonnon ääniä. Rauhoittua ja rauhoittaa omaa kehoa. Kysyä itseltä miltä sinusta tuntuu. Lauantai-ilta on myös tähän mitä parhainta aikaa. Olla ja nauttia yksin tai yhdessä.

Sunnuntaihin herätään sitten kuun jo kulkiessa Kaksosen ilmamerkissä. Aikamoista puheripulia kyllä nyt tähän tarjoillaan. Levoton, mutta kepeä energia valtaa. Mihinköhän sinunkin matkasi tästä jatkuu? Moni voi sillä innostua reissailemaan.

Miten sinä aiot viettää Juhannuksen ja millaisia Juhannustaikoja sinä aiot tehdä?

RENTOUTTAVAA JUHANNUSTA!

 

error: Content is protected !!