fbpx

KUU HÄRÄSSÄ

TI-TO 13.-15.9.22

Voi hyvää päivää tätä mun päätä! Oikeasti mun ajatus tuntuu toimivan ihan omia polkujaan. Joten koettakaahan pysyä matkassa, kun tässä korjailen näitä kommelluksiani. Nooh.. voidaanko tässä nyt sitten Merkuriuksen perääntymistä sitten osoitella? Hehee…

Sillä tosiaan Kuukalenterissa oli laskevan puolikuun ajankohta väärin ja nyt sitten muutin mieltäni ja tästä seuraava postaus on sitten perjantaina viikonlopulle. Oletko sinä joutunut siirtämään ja muuttamaan ajankohtia omaan kalenteriisi? Omasta tai toisen toiveesta? Mulla on ollut niitä todella useita ja sekös on jo alkanut naurattamaan.

Kuu siirtyy kuitenkin tänään iltapäivästä Härän maamerkkiin. Tämä aamu on voinut olla monelle aika väsyttävä ja olisi niin kiva hiukan venyttää heräämisen aikaa. Mutta hommat odottavat ja ei muu auta kuin toimia! Muista kuitenkin, että tässä ajassa jos varsinkin yöunet ovat jääneet liian lyhyiksi, voi väärinkäsitysten ja sitä kautta ärsyyntymisten riski olla todella suuri. Leppoisalla mielellä ihmisvilinään sitten!

Kuu Härässä haluaa tuoda sinulle oikeasti leppoisaa energiaa jotta voisit nauttia asioista. Hyvästä ruoasta ja omasta ajastakin. Nyt olisi mitä mainioin aika mennä hierojalle avaamaan niitä jumiutuneita niskalihaksia. Tehdä juuri sellaisia juttuja joita voit nauttia jokaisella aistilla.

Herkästi myös voi nousta ajatuksia siitä, että nyt en taidakaan tehdä niitä muutoksia. Ehkä nyt onkin parasta vain tunnustella ja hidastaa. Mihinkään ei ole kiire. Keskiviikkona tämä tunne voi vain vahvistua. Kuuntele sydäntäsi mitä se haluaa sinulle sanoa. On tärkeää työstää sitä oman osaamisen ja itsensä arvostamista. Höllätä myös mielensopukoissa.

Luovuuden ollessa kukkeimmillaan, voit löytää itsesi myös ostoksilta. Ole tarkkana, ettei tule tehtyä hutiostoksia. Mikä on siis käytännöllistä ja riittävää. Sähkölaitteiden oston jättäisin sitten tuonnemmaksi, jos ei ihan pakko ole sellaista hankintaa tehdä.

Kun sitä harmoniaa ja tasapainoa haetaan, niin torstai on myös jopa utuisen rento päivä. Tänään on hyvä ottaa päikkärit jos sille tuntuu. Joten tietoisesti hidasta. Kuuntele sisintäsi. Anna tilaa tunteille. Meditoi ja avaa omaa herkkyyttäsi kuulemaan vieläkin paremmin omaa kehoasi. Uskaltaen rohkeasti suunnitella ja vahvistaa omaa voimaasi toimia. Isojen oivallusten aikaa sallia asioiden tapahtua kuten ne tapahtuu. Nähdä oma naiseus ja tasapaino maskuliinisen puolesi kanssa. Monille tätä teemaa nostetaan tutkailtavaksi.

Kehossa Kuu Härässä herkistää kurkun, niskan ja hartiat. Pidä itsesi lämpimänä. Hemmottele itseäsi ja muita. Torstaina sitten myöhään illasta kuu siirtyy Kaksosen ilmamerkkiin. Pulinapäivät ovat siis viikonlopun teemana. Ilmassa on hiukan levotonta energiaa, joten se kannattaa ottaa huomioon viikonlopun suunnitelmissa. Maltti on valttia ja nauru pidentää ikää!

Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!