fbpx

KUUPOSTIA

MA-TI 30.-31.8.21

Uusi viikko uusin kujen meinaa lähteä ihan lapasesta osalla. Kiirettä ja touhua. Levotonta fiilistä. Mieli pörrää ja toisilla voi olla aamusta ihan kriisinpoikasen paikka. Outo fiilis ja ihan väsyttää.  Mutta kuitenkin jostakin voi mieleesi nousta varmuus jostakin ja tiedät mitä tehdä. Tuntuuko sinusta että olisit kuin risteyksessä?

Kuu on Kaksosissa ja sen monet huomaa, miten tekee mieli jutella tai oppia jotakin uutta. Mielenkiintoiset asiat voivat niin viedä mennessään. On pulinapäivät!  Loogisuuttakin halutaan tarjoilla, joten saatko sinä siitä punaisesta langasta kiinni vai tuntuuko sille että kädet vain heiluvat eikä oikeastaan mitään tapahdu. Tai tuntuu, että pitäisi olla monessa paikassa yhtäaikaa. Turhaa äkkinäisyyttä kannattaa varoa, ettei satu haavereita tai sanot jotakin mikä sitten myöhemmin kaduttaa. Seuraavat päivät tuntuvat menevän ihan hujauksessa!

Kuu Kaksosissa herkistää siis kädet ja ilmapäivinä voit tuntea sen erityisesti käsien nivelissä. Tai muutenkin ne voivat tuntua oudon kipeille. Mutta kuitenkin monien tekee mieli tehdä jotakin, vaikka aloittaa jokin käsityö! Hymy huulilla tähän viikkoon!

 

error: Content is protected !!