fbpx

KUUPOSTIA

TI-KE 10. – 11.5.22

Varmaan tästä saat nyt taas lukea tuutin täydeltä. Merkurius oi Merkurius. Kuu vielä siirtyy Merkuriuksen hallitsemaan Neitsyen merkkiin niin aika levotonta energiaa tai ehkä ennemminkin mielenpulinaa on tiedossa. Merkurius perääntyy vielä sillä Kaksosen ilmamerkissä ja sitähän myös Merkurius hallitsee. Siis Kaksosia. Onkin siis mitä parhainta aikaa muistaa kysyä toiselta että mitä tarkoitit jos et ymmärtänyt.

Mietin tässä, miten haasteellista voisi nyt olla tutustua uuteen ihmiseen. Kun ei muutenkaan tunne, niin millaisia kommelluksia se voisikaan aiheuttaa ja aiheettomia mielipahoja nostattaa. Siksi usein juuri tässä ajassa ne exät ottavat yhteyttä. Moni kaipaakin jutustelua ja kuulumisten vaihtamista. Ja se on ihan ok. Asioita sulkea. Mutta myös voi uudelleen avautua. Siinä kohtaa kannattaa miettiä miksi erositte ja oletteko molemmat kasvaneet riittävästi näiden ongelmien yli. Jos vastaus on kyllä, niin anna mennä. Onko aika kasvaa siis vielä yhdessä uudella tavalla?

Kuu Neitsyessä tuo järjestystä ja asiat alkaa taas edetä. Kiireisiä päiviä, joten muista jättää riittävästi aikaa jos niitä esteitä nousee. Muuten voi stressiä pukata ja vatsa oirehtia ja hermot palaa. Kuka nyt sellaista haluaisi? Kuuntele siis herkällä korvalla mitä kehosi sinulle kertoo.

Pimennysten välissä kun ollaan sieltä voi alkaa jo nousta sinussa olevia asioita jotka vaativat nyt huomiotasi. Älä ohita niitä! Keskiviikkona voi ärsytyskynnys olla aika matalana ja siksi on hyvä päästellä niitä isoimpia höyryjä kaikkeen järkevään toimintaan. Löydätkö sinä itsesi metsästä vai kotoa siivoamasta? Johonkin se ylimääräinen energia on hyvä joka tapauksessa purkaa. Tunteet voivat yllättää, mutta jotekin tähän hetkeen voisi se ymmärrys kaikesta viedä voiton. Oivallusten kautta. Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!