fbpx
KUUPOSTIA
MA-TI 4.-5.10.21
 
Alkuviikon laskeudumme hyvin vahvasti laskevankuun energioihin. Uusikuu häämöttää jo keskiviikkona ja tämä aika on hyvä ottaa nyt itseä tunnustellen. Niin monesti olen sanonut, miten tärkeää ja voi olla hyvinkin merkityksellistä juuri nyt sinulle. Uusikuu tulee olemaan Vaa’an ilmamerkissä tuoden parisuhteisiin ja yleensäkin ihmissuhteisiin liittyvät asiat esille. Tästä sitten keskiviikkon postauksessa lisää.
 
Mutta tähän viikkoon lähdemme Kuun kulkiessa Neitsyen maamerkissä. Huomenna sitten siirtyen Vaa’an ilmamerkkiin. Jos sinulla on jotain tärkeää tehtävää, niin kannattaa tänään ottaa siitä kaikesta energiasta kiinni mitä tarjoillaan. Huomenna voi taas tuntua, että veto on taas aivan pois. Mutta tällä tavalla luonnon oma rytmi haluaa sinun kuuntelevan sitä ja ottavan kaikista kehollisista merkistä oppia. Joten salli se itsellesi. Intuitiolla mennään!
 
Puhdistaudu niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Kuori ihosi, sheivaa, leikkaa kynnet. Käy rentouttavassa hieronnassa. Helli ja hoivaa. Lupaa itsellesi olla ja sallia hengähdystaukoja. Hymyillä! Monet voivat löytää itsensä siivoamasta. Ikkunoidenkin pesulle on nyt otolliset ajat sekä pyykinpesulle. Lika lähtee!
 
Monille sillä voi nousta pikkasen turhautumisen ja ärsyyntymisen energiaa ja tässä ajassa se voi olla hyvinkin väärinkäsitettyä. Jotain mistä ei oikein saa kiinni mistä se oikein nousee. Mikä sieltä oikein haluaa avautua sinulle? Osaisitko hiukan hellittää sittenkin? Asioilla on tapana järjestyä, kuten tiedät, ajallaan.
 
Kuu Neitsyessä herkistää hermotusta ja stressaamalla vatsasi reagoi todella herkästi. Kuun siirtyessä Vaakaan muista juoda riittävästi puhdistavaa vettä ja pidä alaselkäsi lämpimänä. Äläkä istu kylmällä! Upeaa alkavaa irtipäästämisen viikkoa sinulle! ❤️Annemari
 
Viikonloppuna mastot taas vaihtelivat värejä! Tässä sinisinä. Ei ihan paras kuvanlaatu, mutta ajatus varmasti välittyy. ja noi täplät tuolla taivaalla on tähtiä 😅
error: Content is protected !!