fbpx

KUUPOSTIA

KE-TO 25.-26.8.21

Kyllähän tuo Auringon siirtyminen Neitsyeen tuntuu! Tehokkuutta, selkeyttä, suunnitelmallisuutta. Rästihommien tekemistä. Vastuullisuutta ja myös sitä kriittisyyttä asioille. Itsetutkistelua ja uuden oppimista. Yksityiskohtiin huomion kiinnittämistä. Ehkä hiukan liikaakin? Miten voisin olla hyödyksi vielä enemmän ja myös ajatella omaa jaksamista sekä terveyttä. Ainakin minä huomasin sen, entä sinä?

Keskiviikko-torstain kuu kulkee Oinaan tulimerkissä ja tuo monille vielä enemmän energiaa. Mutta myös levottomuutta ja sen myötä kenties häsläämistä. Ainakin aloitetaan monia asioita. Saatko ne maaliin on sitten toinen asia! Balanssia siis haetaan, itsesi ja muiden välille. Mikä on riittävää?

Oinas tulipäivät ovat niitä ”pääpäiviä”. Toivon että otit edellisestä päivityksestäni vaarin ja teit ennaltaehkäiseviä toimia päänsäryn välttämiseksi. Migreeni ja päänsäryt lamauttavat ihmisen niin helposti ja voi jatkua päivä tolkulla. Tsemppiä teille jotka kärsitte tästä viheliäästä vaivasta. Tähän voin kertoa, että olen pystynyt auttamaan ystävääni nimenomaan ennakoimaan oman kartan heikkojen lenkkien kautta tätä vaivaa. Astrologiasta on moneen!

Näinä päivinä on myös mahdollista, että moni asia ottaa päähän kuin normaalisti. Kiukkuhermoa voi kutkutella asia jos toinen. Ylimääräinen energia kannattaakin käyttää hyödyllisiin juttuihin! Toisaalta voi olla, että hyvin intohimoiset keskustelut voivat tuoda uudenlaista merkitystä asioille ja oikein nautit niistä. Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!