fbpx

KUUPOSTIA VIIKONLOPULLE

KUU OINAASTA HÄRKÄÄN

2.-4.12.22

Viikonloppuun lähdetään vauhdikkaasti kuun siirtyessä Oinaan tulielementtiin. Huhhei miten paljon jotkut tästä saavatkaan energiaa tehdä juttuja. Innostutaan ja aloitetaan asioita. Jopa ihan päättömästi. Toisille sitten tuoden päänsäryn niin herkästi.

Jos tuntuu sille ettei ihan tiedä, niin on hyvä luottaa omaan intuitioon. Pysähtyä sen äärelle edes hetkeksi ja kuunnella mitä se sanoo. Ja toimia sen mukaisesti. Hiukan sillä voi olla aivot ihan sumussa. Luovaan energiaan tätä kannattaa käyttää ja löytää omiin juttuihin sitä rohkeutta ideoida. Tai sitten lähteä sinne metsään hakemaan niitä ideoita ja vastauksia.

Lauantaina varsinkin on todella hyvän energian päivä ja silloin voit saavuttaa monia juttuja. Innostua ja hymyillä. Intoa voi piisata vaikka joululahjaostoksille! Tosin innostuksissa voit ostaa sitä sun tätä kaiken lisäksi.

Muista myös maltti mennessäsi ja tullessasi, ettei käy haaveita. Sunnuntai voikin sitten olla aivan toisenlainen fiiliksiltä. Kiire alkaa kadota, hidas aamu olla juuri se mitä kaipaatkin. Haluat jutella ja ehkä fiilistellä viikonlopun juttuja ja asioita joita pulpahteli pintaan.

Kuun siirtyessä Härän maamerkkiin on hyvä muistaa että kaulan ja hartioiden alue on herkimmillään. Joten ulkoillessa suojaa hyvin pää ja niskat. Äänikin voi olla käheänä herkemmin. Ajattelitko kenties ostaa jonkun kivan joulukukan tms juuri nyt? Sunnuntai on mitä ihanin päivä vaikka kokkailla jotain hyvää ja vain olla. Mistä sinä haluat nauttia tänä viikonloppuna? Kenties laittelet jotain joulusta jo kotiin?

Rakkautta viikonloppuusi!

error: Content is protected !!