fbpx

KUUPOSTIA LOPPUVIIKKOON

KUU RAVUSTA LEIJONAAN

5.-8.1.23

Tänään torstaina kuu siirtyy Ravun herkkään vesimerkkiin. Ollen siellä aina sunnuntai aamuun asti. Mitä siis sinun on nyt tärkeää ymmärtää itsestäsi? Monille tämä torstai voi olla todella väsyttävä päivä ja tekemiseen fokusoiminen todella haasteellista. Mieli poukkoilee sinne tänne. Anna siis itsellesi aikaa hengähtää aina aika ajoin ja jos voit, niin ota päikkärit.

Kuu Ravussa tuo rakkauden ja yhdessäolemisen energiaa. Miten kiva on olla kotona ja läheisten parissa. Miten sinä haluat nauttia tästä ajasta? Olla yhdessä muiden kanssa. Vai haluatko viettää omaa aikaa juuri sillä lailla kuin mieli tekee. Vaikka tässä ajassa onkin enemmän sen yhteisen ajan ottaminen tärkeintä. Kenelle sinä haluat olla läsnä?

Vai tuntuuko sille että jauhopeukaloa kutittelee ja haluat loihtia jotakin todella maukasta ruokaa tai leivonnaisia. Muistot saattavat nousta pintaan ja jotain menneisyyden sapuskaa tekeekin mieli.

Tässä ajassa on tätkeää myös keskittyä siihen kuka sinä olet. Missä koet olevasi oma itsesi ja voit totetuttaa itseäsi parhaiten. Miten kohdata niitä tunteita mitä nousee. Herkästi voi mieli kuin vatsa närästää. Koeta olla jäämättä kiinni näihin tuntemuksiin. On tärkeää tunnistaa itsessä olevia triggereitä ja mistä ne nousevat.

Tässä ajassa on todella tärkeää tehdä inventaariota itsesi kanssa. Katsoa omia peikkoja ja toimintamalleja. Antaa herkkyydelle tilaa olla näkyvä, rakkaudella. Perjantai iltana on täydenkuun ilta ja siihen on hyvä pysähtyä miettimään mitä haluat tulevaan vuoteen matkaasi. Mille pitää antaa nyt anteeksi, jättää taakse. Sen jälkeen hidastaa vautia ja antaa tilaa olemiselle. Käy ulkoilemassa. Kastele kukkaset. Laita kotia. Muistele menneitä. Mitä sinä olet oppinut elämästäsi? Mihin sinua ollaan viemässä.

Sunnuntaina sitten kuu Leijonassa on sydämen asioiden äärellä. Mitä rakkaus merkitsee sinulle voisin kysyä? Osaatko rohkeasti rakastaa. Mistä kaikesta olet kiitollinen ja iloinen. Nauti hitaasta aamusta, päivästä. Tiedosta oma merkityksellisyytesi. Jotain on muuttumassa. Mille sinä haluat antaa mahdollisuuden?

Vielä huomenna perjantaina Täydenkuun päivitys.

Ihanaa viikonloppua!

error: Content is protected !!