fbpx

KUUPOSTIA

KE-TO 29.-30.9.21

Syyskuun viimeiset päivät ovat käsillä Kuun kulkiessa Ravun vesimerkissä. Miten ihanalle tuntuukaan olla kotona. Monia tämä aika väsyttää kovastikin ja silloin se on hyvä merkki siitä että on aika antaa aikaa myös itsellesi. Palautumiselle. Levolle. Olemiselle.

Ajatukset ja tunteet voivat olla hiukan ristiriitaiset, sitä balanssia hakien. Väärinkäsitykset voivat tehdä nyt todella kipeää. Aivan kuin joku sohaisisi jonnekin todella syvälle, arkaan paikkaan. Mitä ihmettä toinen tuolla oikein tarkoitti? Miksi ihmeessä joku reagoi kuten reagoi? Hyökkäys ei ole nyt se juttu. Vaan nimenomaan pysähtyä hetkeksi, katsoa asiaa tarkemmin omasta näkövinkkelistä.

Kuu Ravussa herkistää keuhkojen aluetta, samalla myös tuntuen närästyksen tunteena helpostikin. Entäs miten sinun selkäpuoli ja kyljet? Kaikenlaista kremppaa voi olla keskikeholla. Moni tykkää kokkailla ja laittaa kotia. Ihania syysvalaistuksia, kynttilät. Pehmeän pumpulista. Oleilua lämpimän teekupposen äärellä villasukat jalassa. Joko se villapaitakin löytyi sinun päällesi? Vai tekisikö mieli kuppi kuumaa kaakaota? Hemmottele itseäsi ja anna rakkauden avautua sinussa. Taikinat ei ihan parhaalla mahdollisella tavalla nouse, mutta aina voi kokkailla jotain muuta hyvää!

Piitkät unet ovat monille juuri nyt niin tarpeellisia, hiljentyä laskevan kuun energiaan. Ja vain olla. Ladaten akkuja. Alitajunnan nostellessa asioita pintaan. Huomaten mitä sinä oikeasti haluat elämästäsi. Kuka sinä olet. Mitä sinä rakastat. Ihania syyskuun viimeisiä päiviä sinulle!

 

 

error: Content is protected !!