fbpx
Tänään kuupostaus on vain kuumerkkisarjan KUU SKORPIONI!
 
Tälle viikolle olen postittanut varmaankin ennätysmäärän kaikkea ja tällä hetkellä olen koulutusviikonloppua viettämässä. Kaikkea kivaa taas tiedossa. En tiedä koska uuden oppiminen alkaa riittää mulle. Vaikka kuinka jarruttelen, niin sitten taas löydän itseni kaiken kivan ääreltä. Kiirettä pitää ja Merkuriuskin perääntyy. Sehän on ihan katastrofin ainekset meikäläisen käsissä… kuten sanonta kuuluu; suutarin lapsella ei ole kenkiä… hahaa!
Sen verran kuitenkin haluan muistuttaa, koska on kasvava kuu ja tämä intensiivinen pimennysten aika menossa, kuu skorpionissa voi nostaa tunteita pintaan todella herkästi. vink, vink.
 
KUU SKORPIONI
 
Skorpioni on kiinteä vesimerkki. Hyvin intensiivinen ja syvissä vesissä kulkeva. Skorpionienergioissa on aina jotakin mystistä. Kuu Skorpioni on myös hyvin karismaattinen, vaikka sitä ei aina itse ymmärrä. Joskus liiankin voimakastahtoinena haluaa muuttaa asioita, etkä luovuta helpolla. Selviytyjä olet! Tarkkanäköisenä olet hyvin intuitiivinen, eikä pinnalliset jutut aina kiinnosta. Kontrollin menetys tai haavoittuvuuden pelko voi viedä Kuu Skorpionin etäiseksi. Ainakin ulkoisesti voit näyttää tyyneltä, vaikka oletkin hyvin tunteikas. Muiden mielestä myös aika arvoituksellinen.
 
Muista myös katsoa missä huoneessa Kuu sinun kartallasi on ja mitä aspekteja hän tekee. Toimit huoneen teemoissa tunteellisemmin. Aina et ehkä ihan järkevimmin, mutta alitajuisesti. Niin hyvässä kuin pahassa. Joten kuuntele sisintäsi ja toimi sen mukaisesti. Aspektit sitten helpottaa tai haastaa jonkun toisen planeetan kanssa hänen toimintaa. Toivottavasti tämä avasi sinulle hiukan Kuun merkitystä kartallasi.
 
Kommentoi alle tunnistitko itsesi tai ystäväsi joka on Kuu Skorpioni!
 
Ihanaa viikonloppua sinulle!
error: Content is protected !!