fbpx

KUUPOSTIA

KE-TO 8.-9.9.21

Uudenkuun jälkeisiin päiviin lähdemme kuun kulkiessa Vaa’an ilmamerkissä. Voitkin tuntea, miten rauha haluaa laskeutua sinuun. Hakien sitä tasapainoa. Ollen kuitenkin lähtökuopissa hakien jotakin. Aloitustako? Kompromissia? Keskustelua? Herkästi tässä ajassa ajatellaan enempi muita kuin itseä. Miten tärkeää on löytää se yhteinen sävel. Sosiaalinen kanssakäyminen toisten kanssa. Miten hyvältä se tuntuukaan!

Jos eilen sinusta tuntui hiukan oudolle, tai ettei sinua ymmärretty ihan kuten kuvittelit. Kenties oli yllättävä määrä tukkoja tielläsi. Tieto vain ei tuntunut kulkevan ja hiljentyminen oli enemmän kuin tarpeen. Niin yksi siihen vaikuttanut asia tai selitys voi löytyä siitä, että Merkurius on siirtynyt varjoalueelle. Kyllä.. Merkurius aloittaa perääntymisen ensin pysähtyen 26.9. ja siitä pikku hiljaa seuraavien 3 viikon ajan perääntyen tuoden monenlaisia asioita taas kohdattavaksi. Monille se on kulta-aikaa opintojen ja kaikenlaisten rästihommien teossa kuitenkin. Kuten moni teistä muistaa, nämä varjoalueelle siirtymiset tai pysähtymiset ovat aina voimallisia energioiltaan. Muistatko sinä mitä sinun elämässäsi viime keväinen perääntymisjakso meni? Merkurius tulee perääntymään Vaa’an ilmamerkissä ja tästä kirjoittelen sitten lähempänä lisää.

Tämä aika on nyt sellaista perusta luomista. Omaan intuitioon luottamista. Asioiden yhdistämisen aikaa. Löytää se lempeys sinusta samalla kun uskoen oman herkkyyden voimaan. Uskallusta olla oma itsesi. Hyväksyä itsesi. Mitä sinä raapustit siihen kirjeeseen eilen illalla itseäsi varten tulevan kuukauden tavotteiksi?

Kuu Vaa’assa herkistää alaselän alueen sekä munuaiset. On siis hyvä muistaa huolehtia nesteytyksestä. Pitää itsesi lämpimänä. Käy tapaamassa ystäviäsi. Osta jotain ihanaa itsellesi tai kotiin. Anna rakkauden puhua!

ps. kaksin aina kaunihimpi, vai mitä olet mieltä?

 

 

error: Content is protected !!