fbpx

KUUPOSTIA

TO-PE 12 -13.5.22

Tätä aamua voisi kuvastaa hidastettu filmi. Niin olisi kiva nukkua vielä. Ihan pieni hetki. Joohan? Jotenkin sellainen rauha haluaa laskeutua. Kuu siirtyy Vaa’an ilmemerkkiin ja halu harmonialle on tärkeää. Selvittää asioita. Olla yhteydessä toisiin. Löytää hyvää fiilistä. Niin paljon on elämällä kuitenkin annettavaa, joten miten sinä haluat sitä toteuttaa? Olisiko aika ajatella myös itseäsi eikä sitä mitä muut ajattelevat.

Pikku hiljaa alkaa olla sen aika, ottaa niitä askelia. Jotain puhdistaa itsestäsi. Kääntyä kuuntelemaan sitä sisäistä puhettasi itsellesi. Tehdä muutoksia ja vapauttaa sinussa oleva rakkaus ja valo. Mitä asioita sinun eteesi on tuotu uudelleen tarkasteltavaksi?

Viime viikot ovat olleet aika yllätyksellisiä ja hyvin tunteikkaita. Suuntia näytellään. Tarkastele siis omaa aikajanaasi ja mieti mitä siellä on hyvin ja mitä voisi tehdä toisin. Ei se tarkoita, että kaikki nyt yhdellä rysäyksellä. Ei ainakaan Kuu Vaa’assa ole sitä mieltä, siitä en mene vannomaan mitä viikonlopun Kuu Skorpioni voi tuoda sitten tullessaan, mutta tässä ajassa on hyvä nähdä niitä elämäsi askelmerkkejä ja niiden merkityksiä. Rakasta, ole sosiaalinen ja nauti. Mitä se sun kohdalla vhoisi olla?

Kehossa Kuu Vaaka herkistää alaselän aluetta ja munuaisia. Joten muista juoda riittävästi vettä, äläkä istu missään kylmällä. Halaus päivääsi!

error: Content is protected !!