fbpx

KUU VESIMIEHESSÄ

7.-8.9.22

Tänään aamusta on kuu siirtynyt Vesimiehen ilmaelementtiin. Se tuo ison tuulahduksen omanlaatuista energiaa. Miten sinä voisit tätä hyödyntää? Tunnistaa itsessäsi sitä sinussa olevaa osaamista? Ja että sinä todellakin osaat ja voit. Miten se sinun kohdallasi voisi olla mahdollista? Kenties ihan siellä arjen pyörteissä. Miten sinä voisit tuoda sinne jotain uudenlaista ajattelua tai toimintaa?

Se voi hyvinkin olla uudistumista itsenäsi, mutta myös sitä että tehdään asioita toisella tavalla. Tämä kepeä, mutta myös hiukan levoton energia voi tuoda puhumiseen uudenlaisia ulottuvuuksia. Ehkäpä huomaatkin olevasi avoimempi ja rohkeampi.

Torstaina sitten jos hommat meinaa mennä ihan tunteisiin, niin herkästi voi nousta sitä kapinahenkeä. Varsinkin nyt kun Merkurius alkaa hidastamaan viikonloppua kohti. Siitä kannattaa olla hyvin tietoinen ja sen takia välttää kaikkea yliampuvaa toimintaa. Täysikuukin on tuloillaan. Vapaus voi olla monen mielessä. Mutta myös sen rauhan tekemisen aika on käsillä. Itsesi takia. Mutta millä hinnalla? Teetkö asioita kun niin täytyy vai nouseeko ne vastaukset sieltä herkästä sisimmästä? Mitä sinä lupasitkaan itsellesi Uudenkuun aikana? Mitä halusit muuttaa elämässäsi? Mihin nyt aletaan hakea tasapainoa? On aika antaa haavojen parantua vaikka ne jättävätkin arven. Kenen kanssa sinä haluat juuri nyt parantaa hiukan maailmaa? Universumi on kuulolla.

Halaus päiviisi!

error: Content is protected !!