fbpx

KUUJUTTUJA-KURSSI ALKAA JÄLLEEN 8.3.21 klo 18!

Haluatko sinä oppia ymmärtämään itseäsi paremmin? Sitä miten Kuu vaikuttaa sinun elämässäsi. Miten sinä voisit ennakoida asioita. Miltä kuulostaisi jos sinä saisit oman henkilökohtaisen kuukalenterin. Astrologiakin jos kiinnostaa, niin haluaisitko hiukan myös oppia ymmärtämään syntymäkarttaasi, yleensäkin lukemaan omaa karttaasi.

Kun sinä ymmärrät tätä luonnollista sykliä, ymmärrät itseäsi. Niin sinun on helpompi ymmärtää myös muita. Miten Uusikuu vaikuttaa, miten Täysikuu vaikuttaa. Ja kaikki siinä välissä koko kuukierron aikana. Jos sinulla on vaikka isompi juttu aloitettavana tai päätettävänä, niin milloin on paras aika sille.

BONUKSENA:  Pääset kokemaan kurssin aikana hypnoterapeuttisen matkan Uudenkuun ja Täydenkuun energioihin. Teen nämä syvälliset meditaatiot vahvistamaan sinua!

Tästä kurssista on sinulle vuosiksi työkalu kaikkeen tähän.

Annemari tuntee kuun ja astrologian todella hyvin ja sen huomaa tavassa, jolla hän pystyy selittämään asiat niin, että myös vasta-alkajat pääsevät helposti mukaan. Kurssin harjoitukset tukevat hyvin opetusta ja niitä tekemällä pystyy tarkistamaan osaako soveltaa oppimaansa ja tarvittaessa Annemari oli aina auttamassa. Suosittelen lämpimästi Annemarin ihanaa Kuujuttuja-kurssia.”

LÄHDE MUKAAN!

6 viikkoa kerran viikossa 2 tuntia Zoomin kautta, jotta voin samalla neuvoa teitä mahdollisimman paljon. Te jotka olette mun tulkinnan tilanneet tiedätte, että tämäkään ei tule olemaan pintaraapaisu vaan raapaistaan hyvinkin syvältä. Kotitehtäviä siis annan joka viikko, jotta tiedän että olet oppinut sen mitä opetan.

Eli jos sinua kiinnostaa oma henkilökohtainen kuukalenteri astrologian näkökulmasta. Haluat oppia ymmärtämään kuunkiertoa, mitä se tarkoittaa juuri sinulle. Mitä sinun kannattaa ottaa huomioon kuukierron aikana. Miten voisit saada mahdollisimman suuren hyödyn Uudenkuun ja Täydenkuun energioista. Tämä on kurssi juuri sinulle!

”Kurssi on loistava työkalu oppia ymmärtämään kuunvaiheita ja kuinka ne vaikuttavat meidän joka päiväiseen tekemiseen ja olemiseen. Kurssi sopii todella hyvin, niin aloitteljoille, kuin jo kuu astrologiaa oppineille. Annemarin selkeä ja mielyttävä opettamistyyli tempaiseen mukaansa ja tiedon nälkä kasvaa kuunnellessa. Lämpimästi suosittelen kurssia ja innolla odotan jatkokurssia! Kiitos!”

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua KUUJUTTUJA-KURSSILLE!

ALOITUS ON ma 08.3.21 klo 18-20 zoomissa. Ja seuraavat viikon välein aina maanantaisin. Yhteensä 6 viikkoa. Ja todellakin vain nyt rajatulle määrälle. Kurssilaisille on oma Fb-ryhmä, jonne laitan kaikki videotallenteet sekä kurssimateriaalin sinun käyttöösi.

Seuraava kurssi tulee olemaan aikaisintaan kesällä tai ensi syksynä. Joten jos yhtään resonoi, niin laita viestiä tänne tai sähköpostiin

Kurssin hinta on 150€. Kurssille ilmoittautumisaika päättyy la 6.3.21

”Todella hyvä kurssi, juuri oikeanlaista tietoa myös minunlaiselleni astrologian vasta- alkajalle! Annemarin tapa kertoa asioista on kiinnostava ja selkeä! Kotitehtävät rytmittävät viikkoja sopivasti ja niiden kautta saa myös paljon itselleen teorian oppimisen lisäksi. Ja Annemarin tuki koko kurssin ajan on jotain aivan ihanaa! Suuri kiitos, kun sain olla mukana!”

 

LYHYESTI KURSSIN SISÄLTÖ:

Astrologia yleensä ja miten ymmärtää astrologista karttaa

Kuun eri vaiheet ja niiden vaikutus.

Astrologisen kartan 12 huonetta

Kuu eri huoneissa ja sen merkitys

Kuu eri merkeissä ja sen vaikutus

Uudenkuun ja Täydenkuun merkitys

Uudenkuun ja Täydenkuun vaikutus eri huoneissa.

Uudenkuun ja Täydenkuun manifestointi ja meditointi.

Kuunkierron merkitys syvemmin.

Oma kuukalenterisi.

Kuukierron vaikutus sinun kartallasi, kuun aspektit

Kuunpimennys, auringonpimennys mitä tarkoittaa.

Manifestoinnin ja meditaation sudenkuoppia

Kaikkea sitä mitä sivuillani kirjoitan ja paljon muutakin!

Tehdään yhdessä matka tähän tulevaan vuoteen uudella tavalla!

Tervetuloa kurssille!

 

error: Content is protected !!