fbpx

KUUKALENTERI

Kuu Härästä Kaksosiin

24.-26.2.23

Tänään perjantaina Kuu siirtyy Oinaan tulielementistä Härän maaelementtiin. Monesta tämä hidastava energia on tervetullutta, varsinkin jos Oinaspäivät saivat sinut touhuamaan ihan tuulispäänä! Miten ihanaa onkaan vain olla ja nauttia viikonlopusta. Millaisia suunnitelmia sinulla on?

Ajattelitko vain olla ja levätä vai tehdä jotakin hyvää ruokaa. Kenties tavata ystäviä tai läheisten kanssa tehdä jokin mukavaa. Monien mielessä on myös kukkamultien vaihto tai pitäisikö kenties ostaa jokin kiva viherkasvi kotia? Sunnuntaina kun kuu siirtyy Kaksosiin, on oivat päivät istuttaa tai kylvää kukkivia kasveja tai vaikkapa rohtokasveja!

Miten tärkeää on uskoa ja luottaa. Turhan itsepäinen toiminta ei vie kovin pitkälle. Saati ylenpalttinen stressaaminen tai märehtiminen. Monille viikon energiat heittelivät moneenkin suuntaan. Nyt on siis aika rauhoittua ja ladata akkuja. Rakentaa perustusta elämälle. Arvostaa kaikkea sitä mitä ympärilläsi on. Eilen illalla mä sain vihdoin ja viimein mun astrologisen ohjemiston toimimaan. 1,5 viikkoa! Piti vain uskaltaa luopua. Uskoa että se on mahdollista ja voitte arvata miten onnellinen olen!

Kuu Härässä voi myös helposti saada monet shoppailutuulelle. On myös hyvä muistaa suojata hyvin kurkku ja niskat. Niin herkästi lentsut taas tarttuu. Kurkkukin voi olla karheana, vai mikä siellä sinun kurkussasi kaihertaa? Sanomattomat sanat?

Olisiko ihana tehdä jotakin luovaa, tehdä jotain aivan muuta ja osata nauttia joka tapauksessa. Jokaisesta hetkestä. Sunnuntai-iltana sitten kuu siirtyy Kaksosten ilmamerkkiin klo 17:47 ja meillä alkaa pulinapäivät. Sää muuttuu ja monille tämä tuo kuplivaa, mutta herkästi myös levotonta energiaa. Uskalla olla oma itsesi ja nauti! Muistatko sinä mitä lupasit itsellesi Uudenkuun aikana? Kenties kuunnella enemmän kehoasi ja intuitiotasi ja toimia sen mukaisesti?

Leppoisan rakkaudellista viikonloppua sinulle!

error: Content is protected !!