fbpx

KUUKALENTERI VKO 1

2.-8.1.23

Niin se uusi vuosi sitten lähtee käyntiin Kuun kulkiessa Härän maamerkissä. Se kyllä hidastaa monen tekemistä ja nyt onkin hyvä olla tarkkana asioiden kanssa. Hitaasti ja harkiten eteenpäin. On hyvä myös tarkistaa että kaikki mitä pitää tehdä ja toimittaa menevät perille. Merkuriuksen ja Marsin perääntyminen voivat vaikuttaa hyvin paljon. Skarppina saa olla! Lomalaisille tämä on oikein hyvää aikaa levätä ja nauttia. Ladata akkuja.

Tiistaina Kuu siirtyy Kaksosten ilmamerkkiin. Pulinapäivät on meillä jälleen! Tämä voi olla kyllä monille aika levotonta ja turhautumistakin aiheuttavaa aikaa. Mutta toisaalta sinulle halutaan nostattaa kepeämpää fiilistä. Intuitioon luottaminen voi olla juuri se juttu mitä kannattaa kuunnella.

Tai sitten huomaat selailevasi tulevia koulutuksia ihan tosissaan. Mitä sinä haluat oppia? Yksi voisi olla tuo mun webinaari vuoden kuusykleihin. Iso paketti vuoden jokaiselle kuukaudelle Kuun energioita peilaillen. Itselle tämän syklisyyden ymmärtäminen on antanut todella paljon tilaa palautumiselle ja sille mikä on tärkeää ja riittävää milloinkin. Venuskin siirtyy vielä toiseen ilmamerkkiin eli Vesimieheen ja se tuo tähän ajankohdaan paljon ideoita, innostumista ja mahdollisuuksia.

Toisaalta tässä ajassa on myös sellaisen häsäämisen mahdollisuus, joten pysähdy ja hengittele jos meno alkaa mennä liiankin railakkaaksi. Toisaalta aivojen ja ajatusten tuuletus on välillä ihan paikallaan. Miten sinä haluat tämän energian hyödyntää vielä keskiviikkonakin?

Kuu Härässä herkistää kurkun ja hartiat. Kuu Kaksosissa sitten kädet ja nivelet. Pidä itsesi hyvin lämpimänä, niin voit lentsuiltakin välttyä tulevassa. Onhan meillä kasvava kuu ja tunteet ja energiat vain alkavat nousta!

Torstaina ja lauantaina seuraavat päivitykset. Rakkautta uuteen vuoteesi ja tähän viikkoon!

Tässä linkki Vuoden kuunsyklit webbiksen lisätietoihin ja ilmoittautumiseen, joka on siis keskiviikkona 4.1.23 klo 18 https://www.kuujuttuja.fi/uusikuu-ja-taysikuu-vuonna-2023-webinaari/

YouTubessa Kuujuttuja ja astrologiaa myös lisää tästä viikosta:

error: Content is protected !!