fbpx

KUUKALENTERI VKO 2

9.-15.1.23

On laskevan kuun aika ja tähän viikkoon lähdemme kuun kulkiessa Leijonan tulielementissä. Hiukan tämä toi monille jo nostetta täydenkuun aika syvällisiin energioihin. Mistä sinun kipukohtasi löytyi? Vai tuntuiko sille, että kaikki on juuri niin kuin pitääkin ja iso kiitollisuus nousi ennemmin pintaan?

Kuu Leijonassa vie meitä sydämen asioiden äärelle kuitenkin vielä katsomaan sitä miten sinä osaat arvostaa itseäsi. Miten sinä voisit löytää rohkeutta ja iloa elämässäsi. Uskallatko sinä olla oma itsesi? Kenties sinulla on jokin idea jota olet hautonut mielessäsi. Olisiko nyt aika sen suunnittelemiselle vieläkin enemmän? Merkurius perääntyy vielä ja se haluaa sinun katsovan näitä asioita uudelleen ja uudelleen. Mitä sinun eteesi on tuottu? Mikä on jäänyt kesken? Mikä tarvitsee sinun huomiotasi? Mikä vaatii muutosta?

Mikä sinut tekee onnelliseksi?

Tiistaina kuu siirtyy Neitsyen maamerkkiin ja tiistai voi olla monille voimia vievä ja aivan liian hidas päivä. Toisaalta nyt on mitä parhainta aikaa ottaa niin paljon vapaata kuin se vain on mahdollista. Kenties juuri tänään haluat nauttia vaikka hierojalla käynnistä tai muusta hemmottelusta. Vai piristääkö sinua ystävät tai ihana uusi pusero tai muu sellainen? Mikä sinun akkuja lataa parhaiten?

Kuun siirtyessaä Neitsyen maamerkkiin tuodaan meille hiukan järkeä. Kaikki turha voisi nyt lähteä. Vai tuntuuko sille että moppi heiluu kotona kun huomaatkin että sieltä ja täältä voisitkin setviä tavaroita? Mikä vaatii sinun elämässäsi nyt järjestystä? Oletko riittävästi kiinnittänyt huomiota terveyteesi? Liiallinen nipottaminen vie stressin puolelle ja se voi herkistää vastsan. Asiat jos ei mene riittävän nopeasti voi hiukan jopa ärsyttää moni juttu. Ole myös itsellesi armollinen.

Tällä viikolla on tosi tärkeää miettiä sitä miten toimit. Samoin mikä toimii ja mikä ei. Keskiviikkona myöhään illasta Mars pysähtyy ja on hyvin voimallinen. Se voi tuntua tosi oudolle monien viikkojen jälkeen, kun se alkaa taas pian edetä ja toimia. Toisilla ottaen aivan liian ison vaihteen samantien. Mitä sinä olet oppinut näiden 2,5 kk aikana itsestäsi ja muista?

Seuraava päivitys perjantaina.

Rakkautta viikkoosi. Käy myös kuuntelemassa YouTubesta Kuujuttuja koko viikon energioista. https://youtu.be/rg0LJY40KLI

 

error: Content is protected !!