fbpx

KUUKALENTERI VKO 5

Kuu Ravusta Leijonaan

2. – 5.2.23

Eilen illalla kuu siirtyi Ravun vesimerkkiin ja loppuviikon kuu kulkee Ravusta Leijonaan. On kasvavan kuun aika ja tunteet voimistuvat, kuten myös monilla unet. Tai no toisilla enemminkin valvottaa. Kuulla on suuri vaikutus, ettei sitä aina meinaa edes tajuta. Ja silti, voit huomata miten alitajuisesti toimit kuun energioiden mukaisesti!

On siis hyvä tiedostaa tämä aika, sillä kuu Ravussa herkistää niin paljon. Onhan Kuu omassa merkissään. On siis aika tuntea ja tunnustella miltä sinusta tuntuu sisimmässäsi. Voisitko olla hellä niille lukoillesi, omille peloillesi jotka vielä nousevat tietoisuuteesi. Antaa niille tilaa ja ymmärrystä. Hengittää niiden läpi myötätunnolla. Niin helposti menee omaa kuoreensa. Ihmetellen kuka minä oikein olen. Miksi reagoin tällä tavoin. Miten voisin tehdä rauhan itseni kanssa. Mitä voisin antaa itselleni anteeksi? Sitä tämä aika sinulta kyselee isosti kun täysikuu Leijonassa täyttyy viikonloppuna. joten tee nyt jo työtä tämän kanssa.

Kuu Ravussa rakastaa hoivata. Kotona on niin kiva olla. Kääriytyä shaaliin ja nauttia hyvästä fiiliksestä. Juuri siitä rauhasta ympärillä. Joten rakasta. Mistä kaikesta sinä olet kiitollinen? Muista, että kyyneleet puhdistavat ja vapauttavat paljon energiaa käyttöösi. Muistoja voi nousta mieleesi. Miten tärkeää on tuntea turvaa ja luottamusta. Mikä on riittävää? Kuuntele sisintäsi nyt hyvin tarkkaan!

Muista kastella kukat! Kuu Ravussa närästää niin mieltä kuin vatsaa, joten kuulostele myös mitä syöt!

Jos et ole kunnolla saanut nukuttua, niin lauantaina voi olla hyvä ottaa iisimmin. Sinusta voi tuntua ihan krapulaiselle olo jos et ole saanut nukuttua kunnolla. Kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin ja tänään illalla on hyvä hetki pysähtyä täydenkuun energioihin ja tehdä töitä itsesi kanssa. Kirjoittaa kirje kaikille niille joiden kanssa asiat eivät ole sinun osalta vielä selvät. Kenties se olet sinä itse joka tarvitset nyt anteeksi antoa itseltäsi.

Kuu Leijonassa tuo kyllä hurjasti energiaa ja sydämen asiat pintaan. Ole rohkeasti oma itsesi ja anna hymysi loistaa vastaantulijoille. Mistä sinä haluat tänä viikonloppuna innostua? Toisille tämä energia tuo liiaksikin draamaa, joten ole hereillä sen kanssa mikä ärsyttää oikeasti itse kullakin. Miten tärkeää on kuunnella sisimpäsi viisautta juuri nyt.

Lauantaina vielä Täydenkuun postaus. Ihanaa loppuviikkoa!

error: Content is protected !!