fbpx

KUUKALENTERI VKO 11

13.-19.3.2023

Tänään aamusta kuu siirtyy Skorpionin hyvin sisäänpäinkin kääntävistä energioista Jousimiehen tulielementtiin. Tuomaan tekemisen meininkiä. Laskevan kuun aika ja monet tarvitsevat hiukan potkua jaksamiseen. Ehkä kuitenkin tärkeimpänä uskoa ja luottamusta mielentasolla.

Onhan se sillä niin, että miten sinä heräät aamuun tai menet illalla nukkumaan vaikuttaa vahvasti siihen millainen päiväsi tulee olemaan. Merkurius, tämä meidän kommunikoinnin planeetta vielä unelmoimassa Kalojen hyvin herkässä ja alitajuisiin asioihin vievässä merkissä. Muutenkin tämä aika on niin tärkeää aikaa tutkailla omia uskomuksia ja tapoja. Mitä sinä voisit vielä tehdä toisin?

Kuu Jousimiehessä herkistää lantion ja reidet. Lähemme jalkoja herkistävään aikaan reilun viikon ajaksi. Elvyttävä hieronta ja ihon kuorinta sekä ihokarvojen siistiminen on nyt todella ajankohtaista. Kaurispäivät sitten keskiviikosta eteenpäin tuntuu luissa ja ytimissä sekä iho voi olla kuiva ja ärsyyntyvä, joten silloin herkimpien kannattaa jättää karvojen poistot väliin. Varpaankynnet kannattaa kuitenkin leikata ja kaikenlaiset venyttelyt on aivan huippua. Mitäs jos menisitkin tällä viikolla hellivään joogaan. Vaikka ilmajoogaan!?

Laskeva puolikuu keskiviikkona sillä vie meidät kituviikolle. On todellakin aika hidastaa ja alkaa tehdä enemmän tilaa uudelle. Kaikelle sille mitä sinä arvostat elämässäsi.

Tällä viikolla on kuitenkin hyvä olla tietoinen omasta voimasta ja energiasta. Tasapainon löytämisestä ja tietoisesta olemisesta omien tuntemusten kanssa. Hiukan levoton ja välillä uppiniskainenkin energia voi laittaa ärsyyntymään tai tekemään äkkinäisiä, harkitsemattomia asioita. Samalla kun mieli voi olla ihan sumussa ja ajatus poukkoilla sinne tänne. Joten hidasta ja rakasta. Hengitä syvään. Luota intuitioosi. Torstai varsinkin voi olla hyvin luova ja henkistävä päivä. Mutta samalla jopa outojen unien ja toisaalta ihanien oivallusten päivä. Tai sitten vai upea päivä vain unelmoida!

Seuraava kuupostaus perjantaina. Käy myös kuuntelemassa YouTuben Kuujuttuja kanavan koko viikon energioista tästä:

https://youtu.be/wbyxGukE4n4   

 

 

error: Content is protected !!