fbpx
KUUKALENTERI VKO 19
MA-SU 9.-15.5.22
 
Uuteen viikkoon lähdetään Kuun vielä kulkiessa Leijonan tulimerkissä. Tämä viikko onkin aika erikoinen ja erityinen. Siksi on oikeastaan ihan hyvä, että tähän päivään tuodaan kepeämpää ja luovivaa energiaa. Miten toimia. Rohkaistua. Merkurius kun hidastaa tänään, niin kaikenlaiset kommervenkit ovat mahdollisia. Joten varaudu siihen! Vaikka voin uskoa, että moni on jo joutunut viime aikoina ihmettelemään kaikenlaisia hassuja tapahtumia ja asioiden siirtymisiä tai peruuntumisia. Joten ota aikaa kaikkeen mitä teet ja tanssi vaikka siinä odotellessasi jos jokin laitteistasi tökkii. Ja ne surullisen kuuluisat väärinkäsitykset ovat taas täällä. Mutta nyt on maltti valttia.
 
On siis aika tehdä ne rästihommat pois ja miettiä asioita uudesta näkövinkkelistä. Antaa aikaa asioille jotka sitä vaativat. Myös matkustaessasi jonnekin kannattaa varautua hidasteisiin, jopa peruuntumisiin. Isojen ostosten tekeminen on nyt hyvä jättää hautumaan. Ellet nyt jotain spessudiiliä odottele ja jota haluat vielä työstää myöhemmin. Insipiroidu kaikesta uudesta jota sinulle tuodaan. Lehmän aivoja tarvitaan seuraavat viikot! Joten pilkettä silmäkulmiin ja hymyä huuliin! Ja pidä hyvää huolta puhelimestasi ja avaimistasi! Niitä meinaan voi moni olla etsimässä!!
 
pus ja hali tähän viikkoon!
 
ps. koko viikon energioihin voit pikkusen jo kurkistaa youtube-kanavallani Kuujuttuja ja astrologiaa olevasta videosta. Suosittelen lämpimästi. Sillä kaikki ei ollut tässä… Tässä suoralinkki: https://youtu.be/PG0a7NjHyK0
error: Content is protected !!