fbpx

KUUKALENTERI VKO 20

15. – 21.5.23

Kyllä oli herkistävät fiilikset viikonloppuna! Löysitkö sinä sitä rakkauden tunnetta itsestäsi? Ripaus haikeutta ja suruakin ja samalla kiitollisuutta kaikesta, miten olet tähän hetkeen tullut.

Kuu Kaloissa vie niin helposti syvälle tunteisiin ja omiin tuntemuksiin sekä kokemuksiin elämästä. Mutta haluten tuoda eheytymistä ja ymmärrystä. Miten tärkeää on löytää myötätunto asioille jotta sinä voisit olla sinut itsesi kanssa.

Meillä on kituviikko ja Uusikuu perjantai-iltana Härän maamerkissä haluten tuoda tasapainoa asioille. Miten sinä voisit tämän viikon hyödyntää ja tehdä kaikelle merkittävälle tilaa sinun elämässäsi? Tämä on mitä parhainta aikaa vaihtaa suuntaa jos sille on tarvetta.

Kuu siirtyy tänään maanantaina aamupäivällä Oinaan tulielementtiin ja aloittaa uuden syklinsä. Herkistäen pääaluetta ja monet asiat jopa tuntuvat hyvin kehollisesti päässä. Mutta myös tuo sitä energiaa tehdä asioita jos muuten koet olevasi jo aivan väsynyt ja puhki. Tehdä niitä omia juttuja jotka on tärkeitä. Ehkäpä kysyt entäs minä?

Merkuriuskin on pikku hiljaa jälleen totuttelemassa etenevään energiaan Härän maamerkissä. Hiukan tutkaillen jälleen asioita seuraavien viikkojen aikana että mites tämä aika onkaan mennyt ja mitä tehdä toisin. Mitä sinä oivalsit näiden viime viikkojen aikana? Mihin on syytä nyt kiinnittää enemmän huomiota?

On aika puhdistaa kehoa, hidastaa ja rauhoittua kuuntelemaan sinusta kumpuavia viestejä. Käy vaikka ihanan avaavassa hieronnassa. Tai tee jotain hyvää toiselle, jos koet että et ole kyennyt antaa huomiota jollekin syystä tai toisesta. Sen ei tarvitse olla isoa. Kunhan se lopulta tulee sydämestä. Pienikin riittää, kuten sinäkin!

Tiistaina Jupiter siirtyy Härän maamerkkiin tuomaan selkeyttä ja vastuunottamisen energiaa. Toki kun kyseessä on Jupiter niin aina on mahdollisuus övereille kenties antaa liikaa merkitystä kaikelle aineettomalle. Hakien sitä turvaa ja käytännöllisiä asioita. Toki tämä tuo myös isosti mahdollisuuksia. Miten muulla tavalla sinä voisit kokea turvaa?

Selkeästi tämä alkuviikko on täynnä mahdollisuuksia, mutta myös outoa fiilistä. Jotakin on muuttumassa. Huomaatko sinä sen itsessäsi?

Kuuntele myös YouTuben Kuujuttuja kanavalta koko viikon energioista siellä on paljon, paljon muuta, myös planeetta siirtymistä sekä tulevan Uudenkuun energioista!  Tästä Youtube kanavalle: https://youtu.be/mQ_EjF-b_Us


error: Content is protected !!