fbpx

KUUKALENTERI VKO 21

22. – 28.5.23

Kasvava kuu ja tänään maanantaina kuu siirtyy jo aamusta Ravun vesielementtiin keskiviikko iltaan asti. Siitä siirtyen Leijonan tulielementtiin tuomaan hiukan rohkeutta toimia, toisille vähän liikaakin. Lauantaina kuu Neitsyeen sekä kasvava puolikuu kyselee miten menee omasta mielestä ja sunnuntaina vietetään Helluntaita!

Mutta nyt on vesipäivät eli kukkien kastelun aika sekä sääpäivä! Katso illalla millainen tuuli ja miten kuusirppi näkyy taivaalla niin saat suuntia seuraavien viikkojen säälle.

Niin herkistävä energia on jälleen täällä. Mitä tuntemuksia sinulle tämä energia nostattaa? Koetko, että on aika olla kotona ja ehkä tuntuu parhaimmalle vain olla itsekseen. Vai tuntea se turva läheisistä ja tehdä vaikka jotain hyvää ruokaa. Kenties leipoa?

Kuu Ravussa herkästi närästää, niin mieltä kuin vatsaa. Mitä asioita sinun kannattaa nyt tarkastella oikein kunnolla jotta asiat mitä Uudenkuun aikana lupasit itsellesi voisivat pian lähteä etenemään. Moni sillä miettii myös menneitä ja niiden merkitystä sille kuka sinä olet ja miten olet tähän pisteeseen tullut. Kipeää voi tehdä ja kyyneleet ovat herkässä. Mutta myös onnen kyyneleitä voi tipahdella kun rakkaus löytää sydämeen.

Kuu Ravussa kuitenkin on niin herkillä, että meinaa mennä omaan kuoreen. Uskallatko luottaa itseesi? Uskotko omaan potentiaaliisi. Nyt on myös tarpeellista nukkua kunnon yöunet, ettei sitten aamut tunnu ihan pöhnäselle. Varsinkin keskiviikko voi tuntua kovinkin takkuiselle, mutta siitä sitten lisää keskiviikon kuupostauksessa.

YouTuben Kuujuttuja koko viikon kuukalenteri kuunneltavissa poikkeuksellisesti maanantaina klo 12.

Rakkautta päiviisi!

error: Content is protected !!