fbpx

KUUKALENTERI VKO 21

MA – SU 23.-29.5.22

Viime viikon olin kipeänä, siksi päivitykset loppuivat torstaihin. Täytyy sanoa että kyllä olin aivan poikki ja vieläkin toipilaana. Tarkoitus kuitenkin tälläkin. Meinaan hidastaa. Kuten taisin sanoa tuossa aiemmin näistä tämän hetken puuhasteluistani ettei suutarin lapsella ole kenkiä, niin tämän taisi Universumi ottaa ihan kirjaimellisesti ja laittoi mulle kengät jalkaan!

Tähän viikkoon lähdemme Kuun kulkiessa Kalojen niin herkässä vesimerkissä. Olet sen varmasti jo eilen huomannut miten energiat muuttuivat. Jopa hiukan uneliaiksi. Vai pitäisikö sanoa unelmoiviksi. Nauttien vain sunnuntaista. Ja entäs ne unet…

Jotenkin näille Kalapäiville tarjoillaan aika mukavaa energiaa. Taiteet, luovuus, musiikki. Ne vain tuntuu vievän mennessään. On todella tärkeää aikaa myös ottaa omaa aikaa ja kuunnella mitä sisimmästä nousee. Sieltä voi nousta monenlaisia juttuja. Älä pakene niitä vaan anna niiden nousta. Itke jos itkettää, se puhdistaa ja myös vapauttaa kehossa olevia tukkoja. Ole armollinen ja rakastava myös itseäsi kohtaan. Sillä lopulta kuitenkin rakkaus on se mikä kantaa meitä eteenpäin. Mille sinä haluat antaa rakkautta ja tilaa?

Kukkaset rakastavat vettä, joten muista nyt kastella ne. Meillä alkaa myös kituviikko, jolloin mikään ei kasva eikä oikein imeydy. Pese pyykkiä, saat ihanan puhdasta juuri nyt. Hiukset ei välttämättä tykkää. Kehossa Kuu Kalat herkistää jalkapohjat ja herkästi myös turvottaa, mutta myös tuo mitä ihmeellisimpiä kremppoja pitkin kehoa. On todellakin hyvä aika käydä vaikka lymfassa tai vyöhyketerapiassa tai avaavassa hieronnassa ehdottomasti. Muista myös riittävä nesteytys ja hyvät unet ovat nyt enemmän kuin tarpeen.

Tein myös Youtubeen Kuujuttuja ja astrologiaa kanavalleni viikon energioista pikku katsauksen. Käyhän kuuntelemassa ja kommentoi ihmeessä! tässä linkki: https://youtu.be/CINDSas6ePg

Kuumerkkisarja jatkuu heti kunhan vain saan riittävästi energiaa ja aikaa. Halaus päivääsi!

 

 

 

 

error: Content is protected !!