fbpx
KUUKALENTERI VKO 23
MA – SU 6.-12.6.2022
 
Tuntuuko sille, että just nyt vois alkaa loma? Tänään olisi niin kiva jäädä vähän pidemmäksi aikaa sänkyyn nukkumaan. Ja siinä samassa alat miettiä mitä kaikkea tällä viikolla pitääkään tehdä.
 
Jos alat kovin stressaamaan asioista ja takertumaan yksityiskohtiin, niin vatsasi voi todella herkästi alkaa reagoida. Nyt onkin mitä parhainta aikaa syödä myös terveellisesti. Hyvät vitamiinit ja hivenaineet imeytyvät kehoosi ja on hyvä ottaa tästä ajasta hyöty. Kuunnella kehoasi miten se reagoi.
 
Kuu Neitsyessä moni järjestelee ja suunnittelee asioita. Kenties kesälomaa tai muita kesän menoja? Mieli on sen verran kirkkaana, että tämä kannattaa. Mutta tosiaan liikaa niihin takertumatta. Turha kriiseily ja kriittisyys on hyvä heittää nyt romukoppaan. Kotonakin moni siivoilee ja laittaa paikkoja järjestykseen. Vai siintääkö jo sinun mielesi syksyn opinnoissa ja koulutuksissa?
 
On todella tärkeää muistaa pitää myös itsestäsi huolta. Tärkeää on myös näinä päivinä jos jotain kriisin poikasta nousee, mitä voisit tehdä toisin. Miten ilmaista itseäsi lempeämmin. Tässä ajassa saatat sillä töksäytellä herkästikin asioita jos jokin asia ei mene ihan kuin strömsössä. Ole armollinen ja hidasta sen verran kuuntelemaan omia tuntemuksia, jos ärsyyntymiskynnys tuntuu olevan matalalla. Vai sätitkö itseäsi jostakin asiasta? Mitä sinä sanot silloin itsellesi?
 
 
Voitkin löytää tiistaina ne oikeat sanat oikeaan hetkeen. Innostua jostakin uudesta mahdollisuudesta. Vaikka Merkurius on jo menossa eteenpäin, on se vielä varjo-alueella. Helpottaa jo kuitenkin kummasti kaikkia teknisten laitteiden toimintaa. Saturnus on aloittanut perääntymisensä aina tuonne lokakuulle asti tuomaan elämän rakenteisiin uudenlaista näkövinkkeliä. Suunnitelmien tekoa. Suunnan löytämisen energiaa. Pluton vielä jatkaessa perääntyvänä myös sisäisen muutoksen työstämistä sinussa. Miten tärkeää onkaan oman perustan saaminen kuntoon. Antaa asioille riittävästi aikaa. No kuu Neitsyessä kyllä haluaisi että asiat olisi jo tehty, mutta ehkäpä nyt on kuitenkin hyvä aika järjestellä suuntia. Mitä sinä haluat elämääsi?
 
Edelleen kampaajalla käynti kannattaa, hiukset pysyvät kauniisti kuosissaan. Samoin viherpeukaloille tämä on hyvää aikaa. On juuripäivät. Ei muuta kuin kädet multaan!
Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle! Seuraava kuupostaus keskiviikkona! 💖Annemari
 
ps. kurkistus koko viikon energioihin jälleen kuunneltavissa mun Youtube-kanavalta Kuujuttuja ja astrologiaa.
 
error: Content is protected !!