fbpx

KUUKALENTERI VKO 24

Eilen maanantaina oli täydenkuun ilta, jolloin on mitä parhain aika tehdä tilintekoa itsesi kanssa. Tehdä rauha. Otithan sinäkin aikaa itsellesi, edes hetkeksi hiljentyen asioiden äärelle mitä sinulla nousi?

Tänään tiistaina kuu jatkaa Jousimiehen tulielementissä ja kuun on täysi klo 14:52. Aloittaen sen jälkeen laskevan kuun energiat seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Tänään voi monista tuntua hiukan erikoiselle, outoja fiiliksiäkin nousta. Utuisen levottomankin energian saattelemana voi vain ihmetellä asioita. Mieli ei kerro nyt yhtään mitään ja siksi sisäiseen ääneen sekä omiin tuntemuksiin on kaikkein parasta nyt luottaa. Voit yllättyä!

Moni lähtee vielä kyselemään niitä suuria kysymyksiä luonnon äärelle. Lataamaan akkuja aika raskaidenkin päivien jälkeen. Tänään voikin moni tuntea itsensä aika väsyneeksi ja kunnon yöunet ovat enemmän kuin tervetulleita. Kehossa lantio ja reidet ovat nyt herkimmillään, joten jos hierojalle olet menossa niin erityisesti kannattaa tämä alue hierotuttaa.

Kuu siirtyy Kauriin maamerkkiin yön aikana ja keskiviikkoon heräämme uusissa energioissa. Vaikka pää ei ihan toimisikaan toivotulla tavalla, niin selkeys haluaa kuitenkin nostaa päätään. Miten löytää sitä rauhaa ja arvostaa omaa itseään, omia taitojaan myöskin. Mennään ja tehdään ja suunnitellaan. Aivan kuin jonkin täytyisi muuttua. Keho monilla reagoi vahvasti. Nivelet ja selkäranka puhumattakaan polvista. Hampaatkin voi kolotella. Iho voi tuntua normaalia kuivemmalle ja herkemmälle. Laskevan kuun aikana ei oikein kunnolla imeydy mikään rasva, joten kosteuttava hellä kuorinta on tässä kohtaa parempi ratkaisu. Kuu kauriissa päivät, tai oikeastaan illat jos hifistellä haluaa, on parasta aikaa kynsien leikkaamiselle.

Muista ettei kaikkea tarvitse tehdä väkipakolla. Överiksi voi asiat sillä mennä ja teet aivan liikaa voimavaroihisi nähden. Kun nyt vielä on laskeva kuukin. Löydä iloa ja rakkautta päivistäsi. Kyllä sitä halutaan tarjoilla nytkin. Jotakin voi selkiytyä kun annat ajatuksille rauhan. Torstai illasta ehdottomasti on taas hyvä aika ottaa rennommin ja mennä ajoissa nukkumaan. Jos vain yhtään sille tuntuu. Se on kuin rahaa laittaisit pankkiin. Tulet sen myöhemmin huomaamaan jos osaat nyt tasapainottaa tekemiset ja antaa riittävästi aikaa palautumiselle kehoa kuunnellen.

Rakkautta päiviisi! Seuraava kuupostaus perjantaina.

Tässä linkki Youtubessa olevaan kurkistukseen koko viikon kuuenergioista: https://youtu.be/cJR2zI_CKHA

error: Content is protected !!