fbpx

KUUKALENTERI VKO 28

Heinäkuu pitkällä ja monilla on lomaa. Meillä on kasvavan kuun aika ja se merkitsee myös tunteikasta aikaa. Tähän viikkoon lähdemme kuun kulkiessa optimistisessa Jousimiehen tulimerkissä puuhastellen vaikka ja mitä. Täysikuu keskiviikkona on Kauriin maamerkissä ja se tuo omanlaisen merkityksen tähän heinäkuuhun. Mistä sinä voisit vapauttaa itsesi, jotta saisit sanottua ja tehtyä asioita paremmin tai oikeastaan sinun näköisesti.

Täysikuu on tosiaan keskiviikko iltana, mutta aurinko ei ole vielä silloin laskenut. Joten jo tiistai iltana on hyvä laittaa kaikki sinulle tärkeät kivet ja kortit puhdistumaan täydenkuun energioihin. Samoin myös tehdä tätä työtä itsesi kanssa. Elää kuun syklin mukaisesti. Se lopulta tuo vapautta ja jättää turhaa pois ja samalla tuo jotakin uutta tilalle.

Kuu Jousimiehessä tuo viikonlopun skorpionienergioiden jälkeen maanantaillekin paljon mahdollisuuksia tehdä ja toimia. Innostua. Moni lähteekin reissuun iloisin mielin. Tai ainakin suunnittelee sitä. Niin parhautta nauttia tästä Suomen kesästä. Pikku sateet ei hirveästi hetkauta. Rakkaus sinussa tuo iloa. Kehossa tämä herkistää lantion ja reidet. Tälle viikolle jalkojen hieronta on enemmän kuin tervetullutta!

Tämä aika on muutenkin aika yllätyksellistä ja monet kokevat muutoksia eri elämän alueilla. Uranus, muutoksen ja yllätysten sekä vapauden planeetta, voimistuu tämän kuun aikana, kun se alkaa lähestyä Kuun yläsolmua, joka vastaavasti opastaa meitä kohti sitä mitä kuuluukin. Tähän voisi avainsanoina liittää perusturvan, omat taidot, rakkauskokemukset. Unohtamatta elämästä nauttimisen taitoa. Tästä lisää myöhemmissä postauksissa.

Tiistaina kuu siirtyy Kauriin maamerkkiin. Aamu voi olla monille todella hidas ja onkin hyvä antaa riittävästi tilaa myös levolle. Vaikka kuitenkin monilla on mielessä asiat mitä kaikkea pitää tehdä ja saada aikaiseksi. Ärsytyskynnys voi olla myös herkillä. Miten siis ottaa rennommin? Täydenkuun postauksen laitan tälle päivälle. Kuu Kauriissa herkistää sitten koko kehon. Tuntuen luissa ja ytimissä. Ihokin voi olla herkillä. Saatikka polvet.

Keskiviikko mennään täydenkuun energioissa hyvin vahvasti. On hyvää aikaa työstää keskeneräisiä asioita. On aika tehdä sitä rauhaa itsesi kanssa. Kaikkea ei tarvitse kuitenkaan tietää, joten ole armollinen itsellesi. Tämä voi olla merkityksellistä aikaa.

Torstaina kuu siirtyy Vesimiehen ilmaelementtiin tuomaan oman tuulahduksensa. Toiset voi tuntea väsymystä kun Täydenkuun energiat olivat niin voimakkaat. Laskevan kuun energioihin laskeutuminen alkaa. Anna siis itsellesi aikaa. Ajatukset juoksevat ja moni kokee aika kepeäksikin, mutta myös levottomuutta tuovana energiana. Innostus ja ystävät ovat avainasemassa. Miten sinä voisit nauttia tästä ajasta?

Perjantaista vielä lauantain aamupäivään kuu on Vesimiehessä tuoden viikonlopulle aika monenlaisia energioita. Siirtyen sitten Kalojen vesielementtiin uppoutuen unelmien ja samalla unien tuomaan maailmaan. Jotenkin tähän tuodut haasteet voi löytää mitä ihmeellisimpiä ratkaisuja. Avata sydämiä uusille urille. Lauantaina on hyvä antaa aikaa levolle ja hidastamiselle. Nauttia viikonlopusta. Unelmoida uudesta. Kaikesta mikä sinua kiinnostaa. Rakastua luontoon ja kaikkeen ympärilläsi olevaan uudelleen. Kuunnella sydämen ääntä ja omaa intuitiotasi tänä viikonloppuna. Se kertoo paljon.

Kehossa Vesimies energia tuntuu pohkeissa ja nilkoissa. Joten anna riittävästi huomiota jaloillesi. Kaloissa sitten kremppaa siellä sun täällä, turvotuksiakin voi monille tuoda. Muista kastella kukkaset hyvin vesipäivinä!!

Käy myös kuuntelemassa YouTubesta viikon energioista https://youtu.be/0-cgA3frfqE!

Oikein mukavaa täydenkuun viikkoa sinulle!

error: Content is protected !!