fbpx

KUUKALENTERI VKO 3

16.-22.1.23

Tämä viikko on tapahtumia täynnä. Oikea kituviikko ja samalla suuria toiveita herättävä viikko. Mutta myös sekaannusta ja hämminkiä. Uskoa ja luottamusta. Suunnitelmia ja tulevan rakentamista. Vapautta ja uusia ideoita. Hiljentymistä ja oivallusta omasta itsestäsi. Ja jos ei mitään muuta, niin muista sheivata säärikarvat ja leikata kynnet. Vesipäivinä kastele kukat.

Ehkäpä kuitenkin on henkisen kasvun aika. Moni pohtii syntyjä syviä. Asiat voi ärsyttää, toisaalta ne voi alkaa vihdoin mennä eteenpäin. Mars kuitenkin vielä hakee sitä oikeaa suuntaansa ja siksi sinunkin on hyvä antaa tilaa tunnustella miten haluat jatkossa toimia.

Merkurius pysähtyy tiistaina ja pikku hiljaa alkaa torstaihin mennessä edetä. Tällä viikolla on hyvä antaa riittävästi aikaa kaikelle tekemiselle. Olla tietoinen laitteiden tökkimisen mahdollisuuksista ja myös keskusteluissa väärinkäsityksistä. Tämä on mitä parhainta aikaa kääntyä itseen ja kysyä mitä pitää tehdä toisin. Tehdä myös kaikki kesken jääneet hommat loppuun tai laittaa ne kalenteriin. Siivota kaikki turha pois.

Tiistai iltana kuu siirtyy vielä Jousimiehen tulielementtiin tuoden levotonta fiilistä jos asiat ei tunnu etenevän. Myöhästelyjäkin. Sammakoita voi suusta päästä niin helposti. Mutta mitä parhainta aikaa henkiselle kasvulle. Hidastamiselle. Ota vaikka päiväunet jos väsymys alkaa kovin painaa.

Niin ja ne omat uskomusmallit. Joko tiedät mitä sinä haluat elämässä.yksi asia kerrallaan. Miten sen voisit toteuttaa. Mitä sinä rakastat? Ketä sinä rakastat? Toivon, että yksi heistä olet sinä itse. Arvostat itseäsi. Rohkeus olla ja näkyä omana itsenä.

Ulkoile ja pidä vaikka itsellesi tsemppipuhe. Muista myös palautumisen merkistys.

Isojen askelten viikkoa sinulle! Seuraava päivitys torstaina. Aurinko Vesimiehille postaus perjantaina ja lauantaina Uudenkuun päivitys. Ei kannata missata näitä päivityksiä. Sen verran merkityksellisiä ovat koko vuotta ajatellen. Käy myös kuuntelemassa YouTubesta koko viikon energioista jo etukäteen! https://youtu.be/wfBWoPfewQY

error: Content is protected !!