fbpx

KUUKALENTERI VKO 30

25.-31.7.2022

Niin se sitten alkaa heinäkuun viimeinen viikko! Kuu kulkee vielä Kaksosen ilmamerkissä tämän päivää, mutta viikonlopun riennot alkavat jo tuntua monilla haluna hiljentää vauhtia. Mielikin voi tehdä hiukan tepposia suuntaan tai toiseen. Laskevan kuun viimeiset päivät alkavat. Nyt onkin mitä mainioimmat päivät luopua kaikesta sellaisesta mitä ei enää tarvitse. Vai kenties meneekö nämä seuraavat päivät vain haahuillessa ladaten akkuja?

Kuun siirtyessä Ravun vesielementtiin sillä uni on todella tärkeässä roolissa. Kaikki kotiin liittyvät asiat ovat tapetilla ja moni miettii syntyjä syviä. Ollen myös hyvin herkillä kaikelle. Mikä sinua kiinnostaa juuri nyt? Kenties haluat kokkailla jotakin tai olla ja vain nauttia olemisesta. Miten sinä voisit kanavoida ylimääräisen energian tai ehkä kuitenkin apinamielesi rauhoittumaan tähän hetkeen? Tehden tilaa jollekin. Vai onko sinun mielessä uuden kodin hankkiminen? Mutta toisaalta saatat löytää itsesi miettimästä menneitä. Liiallinen murehtiminen kun kuu on Ravussa voi niin herkästi tuoda vatsavaivoja ja närästystä, joten tiistai-keskiviikkona on hyvä tähän kiinnittää huomiota. Mistä se sinulla voisi johtua? Uusia ideoita jos nyt syntyy, niin muista laittaa ne paperille! Niin ja muista kastella kukat! On vesipäivät!

Torstaina kuu siirtyy Leijonan tulielementtiin ja koska aurinko ja Merkuriuskin ovat Leijonassa on meillä aika tulisen tekevää energiaa liikkeellä. Voisiko taivaallakin ukkostaa näinä päivinä. Joka tapauksessa on Uudenkuun ilta ja toiset kaikesta huolimatta torstai aamusta ovat aivan veto pois. Olemme sydämen asioiden äärellä. Uusikuu Leijonassa haluaa sinun miettivän miten sinä voisit tulla enemmän esille. Miten sinä voisit löytää iloa ja leikkimielisyyttä enemmän. Hymyillä ja innostua asioista. Uudenkuun postaus tulee torstaina, mutta muista illasta hiljentyä itsesi äärelle. Itseasiassa on jo nyt hyvä alkaa miettiä mitä toiveita sinä aiot toteuttaa tulevan uuden kuun kierron aikana. Mihin sinä olet valmis sitoutumaan?

Viikonlopun moni nauttii perjantain luovuuden aalloilla. Haluaa kokea vaikka tanssilavojen taikaa. Innostua laittaen jotain kaunista päälle. Punaa huuliin. Lauantain sitten ollessa monellakin tapaa rentoutumista ja elämästä nauttimista. Löydä onnellisuus sinusta! Kuu Leijonassa voi myös herkistää rintarankaa, joten hemmotteleva hierontakaan ei olisi pahitteeksi. Sen verran tulienergiaa on kuitenkin liikkeellä, että se kannattaa muistaa ettei mene ihan överiksi. Kuu siirtyy illasta Neitsyen maamerkkiin ja aivan kuin tilauksesta moni aloittaa arjen askareet. On aika laittaa asioita järjestykseen. Orientoitua tulevaan. Turha stressaaminen tässä kohtaa korventaa herkästi vatsaa ja moni voikin ärsyyntyä turhastakin. Lyödä itsestä rakkaus ja hyvä fiilis! Ehkä sinusta tuntuukin juuri nyt että aloitetaan uudenlainen arki! Mitä se voisi tarkoittaa sinun elämässäsi?

Käy myös kuuntelemassa Kuujuttuja ja astrologiaa YouTube-kanavaltani tämän viikon mietteistä! https://youtu.be/uKVYcqzFq_Q

IHANAA VIIKKOA SINULLE!

error: Content is protected !!