fbpx

KUUKALENTERI VKO 31

1.-7.8.22

Kyllä tuntuu ihan nahoissa, miten arki on jälleen täällä. Ainakin itselläni. Suunnittelua ja järjestelyä. Arjen rutiinien äärellä hyvin vahvasti. Toisaalta niin tervetullutta, mutta samalla ihmeellinen fiilis jostakin suuremmasta josta ei meinaa saada vielä kiinni. Oletko sinäkin sen huomannut?

Miten tärkeää onkaan pysähtyä sen levottoman energian äärelle. Silloin vastauksia annetaan. Tai sitten vain on hyväksyttävä että tämä selviää myöhemmin. Sallia sen tapahtuvan niin.

Kuu Neitsyessä ei välttämättä malta, vaan haluaa paneutua niihin yksityiskohtiin ja selvittää asiat. Miten minä voisin olla hyödyksi? Miten voisin tehdä toisin? Mitä minun nyt pitäisi oivaltaa?

Monet ovat ratkaisujen äärellä ja hyppääminen johonkin uuteen vain on haasteellista. Kun ei tiedä. Toisaalta voisin kysyä, että tarviiko kaikkea aina tietää? Miten ja mihin sinä kulutat energiasi? Kuu Neitsyessä tuo herkästi stressiä ja riittämättömyyden tunnetta. Silloin niin helposti vain paahtaa menemään ja tekee kaikkea. Vaatien itseltä ja muilta aivan liikaa. Keho alkaa reagoida. Vatsa vääntää. Hermotkin kiristää. Monet miettivät miten voisi elää hiukan terveemmin, tehdä parempia ratkaisuja oman hyvinvoinnin eteen. Onhan meillä kasvavankuun aika.

Miten siis ottaa tästä Kuu Neitsyen hyvästä maadoittavasta energiasta kiinni? Joka juurikin antaa sinulle niitä vastauksia. Selkeyttä. Kehon ja mielen yhteyden ymmärtäminen ja kuunteleminen on todella tärkeää. Miten sinä voisit toimia itsesi parhaaksi? On vihdoin aika löytää se oma potentiaalisi.

Omat työkaluni ovat löytyneet monimuotoisen opiskelun ja hypnoterapian myötä. Ja voin lämpimästi suositella sinullekin! Miten vapautua kaikesta turhasta tai vain yhdestä asiasta joka tavallaan vaikuttaa niin moneen. Jos sinua kiinnostaa tietää lisää, käy sivuillani www.hypnoterapiaa.fi ja tutustu miten. Sieltä löydät myös asiakkaitteni kokemuksia. Mä rakastan tätä työtä!

Nyt on aika katsoa kohti tulevaisuutta. Mitä sinä kirjoititkaan siihen kirjeeseen kun oli Uusikuu Leijonassa? Uskaltaa rohkaistua. Löytää niitä uusia luovia ratkaisuja. Innostua jostakin uudesta.

Seuraava postaus jo huomenna kun kuu siirtyy Vaa’an ilmamerkkiin!

ps. Käy myös YouTube-kanavallani kuuntelemassa millaisia energioita on koko tulevalle viikolle tarjolla! https://youtu.be/ymB3jL2zPuk

error: Content is protected !!