fbpx

KUUKALENTERI VKO 35

28.8.-3.9.2023

Kuu Kauriista Härkään

Tunteet vain voimistuvat kun tällä viikolla on täysikuu torstai aamuyöstä ja keskiviikko iltana on jälleen aika pysähtyä kaikkeuden äärelle. Meillä on sininen supertäysikuu Kaloissa joka kyselee sisimpäsi sanoman perään. Mitä sieltä haluaa nousta? Niin herkkää energiaa on pinnassa. Mille on aika jättää hyvästit ja antaa anteeksi, jotta sinä voisit paremmin toteuttamaan itseäsi? Tästä oma postaus keskiviikkona.

Tänään kuu siirtyy Kauriista Vesimieheen keventämään fiiliksiä ja ehkä ymmärtämään asioita paremmin tai oivaltaa jotakin. Mielen tuulettaminen on nyt isossa merkityksessä. Ystävät ja jutustelut heidän kanssaan tekee niin hyvää!

Tiistaina Uranus aloittaa 5 kk perääntymisensä Härän maamerkissä ja se voi tuoda hassuja fiiliksiä myös tässä ajassa. Yllätysten planeetta voi rauhoittua tekemään sisäistä työtään kohti uudenlaista ymmärrystä itsestäsi.

Merkuriuksen ja Venuksen perääntyminen vielä tuo oman mausteensa. Oletko muistanut tehdä kalenteriisi riittävästi tilaa? Oletko joutunut miettimään asioita uudella tavalla tehtäväksi? Oletko kenties siivonnut paikkoja? Mitäs rakkauselämällesi kuuluu?

Keskiviikkona kuu siirtyy Kalojen herkkiin vesiin ja tunteet pinnassa on hyvä tutkailla ja oikeasti päästellä irti. Menneisyyden asiat ovat monilla nyt mielessä kun on aika täydenkuun manifestoinnille. Muista kuunnella myös täydenkuun meditaationi Youtuben Hypnoterapiaa kanavaltani: https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4

Keskiviikosta perjantai iltapäivään on vesipäivät ja kukkien kastelun aika. Kehossa herkistäen jalkapohjat, kramppaillen pitkin pitkien kehoa. Siksi vyöhyketerapia tai muu hieronta on paikallaan tällä viikolla.

Viikonlopun kuu kulkee Oinaan tulielementissä aloittaen uuden kierron päästä varpaisiin, hakien sitä omaa aikaa ja paikkaa. Sunnuntai-iltana Härän maamerkissä toivoen sinun hidastavan kohti laskevan kuun energioita viimeistään nyt.

Mukavaa viikkoa! Muista myös YouTuben Kuujuttuja kuunnella: https://youtu.be/5o-yuGyAknM

error: Content is protected !!