fbpx

KUUKALENTERI VKO 36

5. – 11.9.22

Mitä sinulle viikonloppu nostatti? Oliko se iloa ja riemua vai oivalsitko jotakin hyvin tärkeää omasta elämästäsi? Kuu Jousimiehessä voi myös herkästi laiskottaa ja silloin on parasta vain hidastaa nauttimaan omalla tavalla elämästä. Mutta myös tuo niitä ahaa-elämyksiä mikä on tärkeää. Mitä sinä oivalsit?

Tähän viikkoon lähdetään kuun kulkiessa Kauriin maamerkissä. Se tuo kyllä monille kiirettä ja puuhaa. Tehdään ja järjestellään. Asioille tulee selkeyttä ja raamia. Nyt jos koskaan on hyvä ottaa härkää sarvista, vai voisiko sieltä kuitenkin nousta se Vuorikauris joka osaa johtaa niin itseään kuin muita oikealla tavalla? On hyvä muistaa miten tärkeää on ilo ja rakkaus. Rajatkin ovat rakkautta. Miten sinä osaat tehdä rajoja? Entä rakastaa?

Venus on tänään aamusta myös siirtynyt Neitsyen maamerkkiin. Se tuo meille vielä enemmän mielenasioista pintaan. Halutaan järkeistää asioita. Keskustella mielenkiintoisista asioista, mennä asioiden ytimeen. Mutta samalla rakkaudessa miettiä sitä omaa riittävyyttä. Mitä haavoja sinä kannat?

Kehossa tämä aika tuntuu luissa ja ytimissä. Polvet kipuuttaa ja iho vaatia enemmän huomiotasi. Nyt onkin hyvä aika ravita kehoa niillä parhaimmilla rasvoilla ja vitamiineilla. Mikä se sinun kohdalla sitten onkaan.

Tiistai on kyllä mitä parhain päivä kaikelle ideoinnille ja yhdessä olemiselle. Jotenkin voisi asiat vain lutviutua oikeaan suuntaan. Kunhan vain muistat ettei jääräpäisyydellä ja murehtimisella pääse kovin pitkälle. Kasvavan kuun energia kun nostattaa myös niitä tunteita hyvinkin herkästi!

Tälle viikolle haluan myös muistuttaa, ett Merkurius pysähtyy ja lähtee perääntymään viikonloppuna. muista siis riittävästi aikaa varata kaikkeen tekemiseen. Seuraava kuupostaus keskiviikkona ja täydenkuun iltaa vietetään vielä perjantaina. Merkuriuksesta ja täydenkuun energioista sitten perjantaina lisää!

Oikein mukavaa syksyistä viikkoa sinulle!

ps. käy kuuntelemassa YouTubesta jo hiukan ennakkoon mitä kaikkea onkaan tulossa! Tässä linkki: https://youtu.be/0gaVBUq2B5Y

error: Content is protected !!