fbpx

KUUKALENTERI VKO 37

11.-17.9.23

Kuu Leijonasta Vaakaan

tällä viikolla meillä on Uusikuu Neitsyen maamerkissä perjantaina ja sen myötä on hyvin tärkeää alkaa jo hidastamaan tai ehkä ennemmin tiedostamaan kaikkea sitä mitä tunnet ja mitä olet oivaltanut. Mutta ennen kaikkea sitä, mitä vielä olisi hyvä tehdä. Tietoisuus tuo rauhaa ja selkeyttä ymmärtää. Niin moni planeetta vielä perääntyy joka omalta osaltaan tuo väsymystä.

Onneksi Merkurius tällä viikolla aloittaa jälleen etenemisensä! Toki se on vielä pysähdyksissä uudenkuun aikana ja sen myötä on hyvä tutkailla miten on mennyt omasta mielestä. Muutenkin siihen nousee kaikenlaisia hidasteita ja jänniteitä. Joten oletko tuskallut ja lyönyt päätä seinään vai oletko antanut tilaa kaikelle mitä on tapahtunut. Meille yritetään kertoa monella tapaa asioita.

Leijonapäivät tuovat monille sitä tarvitsemaansa virtaa kun olemme sydämenasioiden äärellä. Hiustenleikkaus tuuheuttaa hiuksia ja kehossa rintaranka voi oikutella. Kituviikolla on hyvä päästellä irti kaikesta turhasta ja puhdistaa kehoa. Erityisesti pimeänkuun aikana mikään ei imeydy ja paastoaminen on helppoa.

Keskiviikon kuu neitsyessä haluaa järjestellä vielä asioita ja levoton energia voi vallata. Miten olla hyödyksi ja moni voi kyseenalaistaa omaa riittävyyttään. Toisaalta nyt on aika laittaa arjen asioita järjestykseen. Turha stressaaminen on nyt parasta jättää välistä ellet välttämättä halua vatsavaivoja riesaksesi.

Uusikuu Neitsyessä 21º58’ on klo 4:40 perjantaina ja sille illalle on hyvä ottaa omaa aikaa meditoinnille ja kirjeen kirjoittamiselle tulevalle kuunkierrolle. Illemmalla kuu siirtyy jo Vaa’an tasapainoa hakeviin energioihin ja viikonlopun saammekin nauttia rakkauden ja harmonian energioista. Keskustelut muiden kanssa voi tuottaa rakentavaa hedelmää.

Uudenkuun postaus perjantaina sekä siihen samalla viikonlopulle!

Kuuntele myös Youtuben Kuujutut koko viikolle: https://youtu.be/KsokiXQjC00

Astrologinen katsaus syyskuulle: https://youtu.be/VCgpgwwzUXI

 

error: Content is protected !!