fbpx

KUUKALENTERI VKO 37

12.-18.9.22

Tähän tulevaan viikkoon lähdemme kuun kulkiessa Oinaan aloittavassa ja tulisessa energiassa. Viikonlopun lipuvat ja utuisetkin energiat saivat jo sunnuntaina uudenlaista energiaa esiin. Riittävä uni ja hidastaminen kaiken äärelle on ollut todella tarpeellista. Tuntea asioita. Samalla myös on voinut nousta monia asioita pintaan. Laskeva kuu on jälleen seuraavat pari viikkoa ja on aika tehdä sitä työtä mitä täydenkuun aikana nousi. Mitä tarvitaan että sinä voit tehdä sen rauhan itsesi kanssa. Mille sinä haluat antaa luvan juuri nyt?

Kuu Oinaassa tuntuu monilla päänsärkynä, siksi on hyvin tärkeää suojata päätä ja silmiä. Nesteyttää kehoa ja levätä. Mutta samalla on nyt hyvä aika tehdä niitä aloitteita asioiden eteen. Suunnitella. Tunnustella. Kuu Oinaassa meinaa kuitenkin haluta tehdä niitä asioita. Aika nopealla tahdillakin ja moni liian hitaasti tapahtuva asia voikin ärsyttää, varsinkin nyt kun Merkurius perääntyy. Onneksi vielä Vaa’an harmoniaa hakevassa energiassa. Joten minkä lempeän teon sinä haluat tehdä juuri nyt?

Tällä viikolla kuun herkistäessä Oinaasta Rapuun asti kehossa, on hyvä olla tarkkana miten suojaat yläkroppasi. Pipo, kaulahuivi ja hanskat sekä muutenkin lämmin pukeutuminen voivat tulla todella tarpeen ettei nuo syysflunssat sinua tavoittaisi. Muistithan tankata hyviä vitamiineja kasvavan kuun aikana?

Kuuntele tämän viikon mietteistä YouTube-kanavallani Kuujuttuja ja astrologiaa, jonka voit ottaa myös suoraan seurantaasi! tässä linkki: https://youtu.be/0gaVBUq2B5Y

Seuraava kuupostaus jo huomenna tiistaina, sitten torstaina. Mahdollisesti myös sunnuntaille, jos vain ehdin. Upeaa uutta viikkoa sinulle!

Edit: Kuukalenterissa on virhe: laskeva puolikuu Kaksosissa on su 18.9.22 klo 0:50. Pahoittelut, mutta tällä kertaa taidan syyttää merkuriusta! hahaa..

error: Content is protected !!