fbpx

KUUKALENTERI VKO 38

18.-24.9.23

Kuu Vaa’asta Kauriiseen

Miten sinun viikonloppusi meni? Uusia asioita kohti kasvavan kuun energioissa.

Tänään aamusta kuu siirtyy Vaa’asta Skorpionin syviin energioihin kaivamaan syvemmälle. Intensiivinen energia vie syntyihin syviin ja on aika vielä tutkailla mitä tarvitsee todella. Mikä on oikeasti tärkeää. Tämä voi nostattaa kipeitä asioita oivallettavaksi, mutta myös ärsyttävää impulsiivista energiaa. Tukkanuottasille ei kannata lähteä.

Kuu skorpionissa aina keskiviikon alkuiltaan asti tuo meille vesipäivät ja on jälleen aika kastella kukkaset kunnolla. Maadoittaa itseäsi veden äärellä. Mutta jättää kylmällä istumiset väliin. Niin koska tämä aika herkistää niin naistenvaivoille kuin virtsatietulehduksille. Mutta ennen kaikkea vie meitä juurisyiden äärelle.

Keskiviikko illasta kuu siirtyy Jousimiehen tulienergioihin. On aika uskoa, on aika luottaa. On aika innostua ja avata tietä uuteen. Innostua ja lähteä matkalle. Reidet ja lantio voi huutaa hoosiannaa, mutta mietitään sitä sitten myöhemmin. Nyt on aika toimia. Ja jos levoton fiilis meinaa viedä mennessään niin on hyvä myös pysähtyä ja miettiä mihin sinun tarvitsee nyt fokusoida. Mille antaa mahdollisuus. Onnistua. Herkkyyden avulla voit nähdä jotakin suurempaa.

Viikonlopulle kuu siirtyy Kauriin maadoittaviin energioihin ja meillä on syyspäivän tasaus kun aurinko siirtyy Vaa’an tasapainoa hakeviin energioihin. Lähdemme kohti syksyä ja talvea. Aurinko siirtyy eteläiselle pallonpuoliskolle. On sadonkorjuun ja samalla kylvön aika ensi vuotta ajatellen. Mitä sinä haluat ensi vuodelle? Kuu Kauriissa tuntuu luissa ja ytimissä sekä ihon kuivuutena. Joten ravitse ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Käy hierojalla ja tunne tasapaino niin kehossa, mielessä kuin sydämessäsi.

Tästä YouTuben Kuujuttuja omaan versioon viikon energioista: https://youtu.be/muGTKS_Bah8

Ihanaa viikkoa!

 

 

error: Content is protected !!