fbpx

KUUKALENTERI VKO 4

23.-29.1.23

Viime viikolla oli niin paljon isoja päivityksiä, että nyt tällä viikolla hengähdän hiukan ja kirjoitan kaksi päivitystä. Toinen päivitys tälle viikolle tulee keskiviikkona.

Tähän viikkoon lähdemme kuun kulkiessa vielä Vesimiehen ilmaelementissä. Hakien sitä omaa paikkaansa ja uusia tuulia. Mille kaikelle sinä uskalsit sanoa kyllä tai oikeammin mille kaikelle tulet tänä vuonna uskaltamaan sanoa kyllä? Vapaus ja rohkeus voi myös kampittaa ja sen energian maadoittaminen hyvällä tavalla om myös tärkeää. Liian äkkinäinen ja itsepäinen toiminta ei välttämättä vie eteenpäin, mutta ei myöskään pelkoon perustuva jättämättä tekeminen. Miten siis löytää se runsautta tuova tekeminen joka palvelee sinua juuri nyt parhaiten universaalia rakkautta hyödyntäen?

Mitä sinun mielesi tarvitsee? Mitä sinun kehosi tarvitsee? Kuu Vesimiehessä herkistää pohkeet ja sääret sekä nilkat ja kun tänään illasta kuu siirtyy herkimmästä herkimpään Kalojen energiaan niin monille tulee turvotusta, mutta myös kremppoja sinne tänne. Jalkaterät ja -pohjat voivat oikutella. Ei muuta kuin jalkahierontaan!

Tänään loppupäivä voi tuntuakin hiukan väsyttävälle, mitään saamattomalle. Mutta myös hilpeälle hihittelylle. Jopa uusille mahdollisuuksille, joita kannattaa tutkailla. Kuu Kaloissa tuo myös villit unet jälleen, joten hauskaa matkaa teille jotka unia näätte!

Uranus on jälleen etenemässä, mutta vielä maanantain pysähdyksissä. Ole siis korvat höröllä mitä ihmeitä ympärilläsi voi tapahtua! Tiistaina Kuu Kaloissa voi nostattaa tunteita ja pelkojakin ja usein näihin voi liittyä äkkinäisiä asioita tai tunteiden purkauksia. On siis hyvä tutkailla mistä mikäkin nousee. Tähän sillä nostetaan hyvin vahvasti myös puhumisen merkitystä ja ratkaisujen löytämistä. Rakkaudella. Miten tärkää on kuunnella sydämen ääntä, mihin sisäinen viisautesi haluaa sinua johdattaa. Ja se jos mikä joskus pelottaa! Mutta niin on suurten mahdollisuuksien aika. Mistä sinä haluat ottaa kiinni?

Muista kastella kukkaset hyvin kun Kuu on Kaloissa!

Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! Ja muista YouTuben kuujuttuja… siellä koko viikolle pieniä paljastuksia!

 

 

 

error: Content is protected !!