fbpx

KUUKALENTERI VKO 45

7.-13.11.22

Tähän viikkoon lähdemme kuun siirtyessä Oinaan tulielementistä Härän maanläheisiin energioihin. Meillä on tänä iltana täydenkuun ilta hyvin voimakkaana ja siitä oma postaus onkin jo luettavissa. Muista myös YouTubessa Hypnoterapiaa oleva täydenkuun meditaatio! ( https://youtu.be/cgKy2rz2Pe4)

Kuu Härässä haluaa sinun hidastavan tähän hetkeen vieläkin enemmän. Tuntea maa jalkojesi alla. Nähdä kaikki se mitä ympärilläsi on. Osaatko nauttia elämästä? Tässä ajassa on hyvä muistaa kun kuu aloittaa kiertonsa alusta, niin kaikki lentsut on taas niin herkässä tarttua. Joten muista pitää itsesi lämpimänä. Erityisesti kuu Härässä päivät herkistävät kurkun, nielun ja niskat. Alahampaatkin voi vihotella.

Tällä viikolla tosiaan huomenna laskeudumme kohti laskevan kuun energioita. Ajassa jolloin monia yllättävätkin tapahtumat vievät suuntaan jos toiseen. Mitä sinulle halutaan tässä ajassa kertoa ja oivaltaa? Mikä on tärkeää?

Keskiviikkona kuu siirtyy Kaksosiin ja ehkäpä kunnon päikkäreiden jälkeen alkaa ajatuskin kulkea. Kenties haluat pohtia ystäväsi kanssa asioita. Miten tärkeää onkaan ystävät ympärilläsi. Ehkä huomaat oppineesi jotakin hyvin merkityksellistä. Nähdä että elämä kantaa sittenkin. Mitä sinä haluatkaan pulinapäivinä tehdä? Vai kaliseeko ne kutimet sittenkin vieläkin enemmän? Tässä ajassa on hyvä miettiä ensin ennen kuin toimii loppuviikon aikana.

Lauantaina kuu siirtyy Ravun herkistävään vesielementtiin tuomaan muistot ja kodin merkityksen pintaan. Onhan meillä isänpäiväkin sunnuntaina. Jos asioita nousee pintaan, katso niitä rakkaudella. Anna kyynelten valua, se puhdistaa. Anna rakkaudelle tilaa. Olla onnellinen. Juuri nyt!

Ihanaa tulevaa viikkoa sinulle! Seuraava päivitys  sitten keskiviikkona, ehkäpä myös lauantainakin. Se jää nähtäväksi.

Tuttuun tapaan YouTubesta voit käydä kuuntelemassa koko viikon energioista myös jo nyt. Tässä linkki: https://youtu.be/shn5F3HTkl8

error: Content is protected !!