fbpx

KUUKALENTERI VKO 47

21. – 27.11.22

tämä viikko on sitten marraskuun viimeinen viikko. Meille tulee mielenkiintoinen viikko, koska aurinko siirtyy Jousimieheen tiistaina ja torstaina on Uusikuu Jousimiehen tulielementissä. Huisia energioita on jälleen pinnassa.

Muutoksen energia tuo myös lopettamisen energiaa. Ennen Auringon siirtymistä Jousimieheen tullaan kyselemään miten on mennyt omasta mielestä. Mitä sinä olet oppinut ja mitä vielä täytyy tehdä. Hyvin syvällisiäkin asioita nousee monille. Uusikuu tulee olemaan monille innostusta ja luottamusta herättävää aikaa.

Tänään illasta kuu siirtyy Skorpionin vesielementtiin. Elämän pienet ja isommat mysteerit kiinnostavat ja moni haluaakin tietää asioiden syvemmän merkityksen. Päivän harmoninen energia voi siis iltaa kohti tuoda väsymystä ja halua hiljentyä omien juttujen äärelle. Tunteitakin voi nousta ja äkkinäisiä purkauksia, mutta jotenkin vielä tässä ajassa ne ratkaisut voisivat löytyä. Kuu Skorpionissa on vielä keskiviikkoon asti ja silloin on hyvä olla haastamatta turhaan riitaa. Toisaalta voi hyvin intohimoiset energiat myös pinnassa. Mistä sinä haluat innostua?

Miten tärkeää onkaan tunnistaa itsessä mitkä asiat triggeröi ja miksi. Usko ja luottamus itseen ja muihin. Mikä on oikeasti tärkeää ja sitä tässä ajassa nyt alleviivataan isosti. Auringon siirtyminen Jousimiehen optimistiseen energiaan voi tuoda jo pilkahduksia tulevasta. Joten anna riittävästi tilaa kaikelle sille mitä sinä juuri nyt tarvitset.

Kuu Skorpionissa herkistää kehossa genitaalialuetta ja naisilla voi tuntua mitä ihmeellisimpiä tuntemuksia. Muista myös pukeutua lämpimästi. On myös vesipäivät, joten muista kastella kukat!

Koko viikon energioista voit käydä kuuntelemassa YouTubesta Kuujuttuja ja astrologiaa

https://youtu.be/df6UQG44ghk

Seuraava päivitys jo huomenna tiistaina aurinko Jousimiehille sekä ajan tuomista energioista.

Ihanaa viikkoa sinulle!

error: Content is protected !!