fbpx

KUUKALENTERI VKO 47, 2023

20.-26.11.2023

Kuu Vesimiehestä Härkään

Marraskuun viimeinen kokonainen viikko alkaa kasvavan kuun merkeissä kun vielä kasvavapuolikuu on tänään maanantana Vesimiehessä kysellen uskomustesi perään. Sitä mihin sinä luotat, miten jättää olettamiset olettamatta. Mitä sinä haluat ja mikä sinua estää. Viikon teemana onkin, mikä sinua motivoi. Löytää ymmärrys oman sisäisen kasvun kautta. Jokin vain lähtee nyt etenemään.

Tunteet vain vahvistuvat kasvavalla kuulla. Samoin moni varmasti tuntee miten kehokin reagoi vahvemmin. Jalat ovat aivan varmasti monista tuntuneet ihan sementille. Kuu siirtyy vielä tänään Kalojen vesielementtiin herkistäen jalkapohjat ja jalkaterät, sen myötä koko kehossa voi kremppailla. Tunteetkin on hyvin herkillä niin hyvässä kuin pahassa. Minne se sinua haluaa viedä? Mitä alitajuntasi nostaa sinulle. Miten sinä voisit auttaa muita ja samalla itseäsi eteenpäin. Antaa rakkaudelle tilaa.

Kuun sykli päättyy Kalojen vesipäiviin ja se tuo myös invetaarion tekemisen mieleen. Vai tekeekö mieli vain kääriytyä ihanaan pehmeään shaaliin toisen kainaloon tai takkatulen äärelle unelmoimaan jostakin tulevasta?

Keskiviikkona illasta kuu aloittaa uuden kiertonsa Oinaan tulielementistä tuoden virtaa lisää, toisille liikaakin. Käytä tämä hyödyksesi! Aurinkokin siirtyy Jousimieheen niin kiirettä voi pitää monilla! Optimismi ja uskomukset ovat nyt tapetilla, mutta myös luottamuksen siihen että asiat voisivat onnistua. Aika vapauttavaa?!

Torstain kuu Oinaassa kyselee itseesi luottamisen kysymyksiä. Mistä kaikesta olet valmis ottamaan vastuun jotta sinä voisit tehdä rauhaa itsesi kanssa?

Viikonlopulle kuun kulkiessa vielä Oinaasta Härkään oma postauksensa, mutta muista että Merkurius siirtyy lauantaina varjoalueelle. Kuuntele tästä ja paljosta muusta YouTuben Kuujuttuja kanavalta: https://youtu.be/59bM_QF61Gk

Huisia viikkoa!

error: Content is protected !!