fbpx

KUUKALENTERI VKO 48

28.11. – 4.12.22

Marraskuun viimeisiä päiviä viedään ja aivan kuin niittinä kaikelle tälle meillä on keskiviikkoa kasvava puolikuu Kaloissa. Miten tärkeää on tutkailla niitä omia tunteita ja tuntemuksia mitä alitajunnasta nousee. Miten tärkeää on kohdata ne.

Viikon aloittaa kuitenkin kuun siirtyminen Vesimiehen ilmaelementtiin tuomaan kepeyttä ja ajatusten pöllyttämistä. Mikä tuulahdus voikaan käydä! Hyvin tarpeellinen sellainen. Avaudu Universumille! Tapaa ystäviä tai kenties mielessäsi on jokin hyväntekeväisyysasia johon haluat ottaa osaa. Kehossa kuu Vesimiehessä herkistää pohkeet ja nilkat, joten jos meinaat paljon liikkua niin hoosiannaa ne voivat sitten huudella!

Jotenkin tähän ajankohtaan annetaan sitä keskustelun mahdollisuutta. Löytää se oikeanlainen toiminta. Ottaa itse vastuu itsestä. Sitoutumisen energiaa. Mutta samalla myös hiukan levotonta energiaa joka joka voi ärsyttääkin. Mutta kuitenkin sitä ymmärrystä ja siitä kun saa kiinni voit nähdä taas asioita laajemmin.

Tätä kirjoittaessa huomaan, miten syvälle taas joutuu menemään itseen. Vaikka kuinka tehnyt työtä itseni kanssa, niin traumat nostaa päätään. Ja se on ok. Tiistaina on mun vuosipäivä, jolloin aloitin uuden kierroksen elämässä liikenneonnettomuuden jälkeen. Vaikka niin syvä kiitollisuus siitä että olen tässä, vie se kuitenkin uppeluksiin kaiken sen äärelle. Tietoisesti valiten olla liikkeellä autolla juuri sinä päivänä. Arpi paranee ja siitä on tulossa kaunis sellainen. Uskalla sinäkin luottaa siihen, että elämä kantaa. Uskalla rakastaa.

Siksi nyt hiukan pidempi päivitys. Kuu siirtyy keskiviikkona Kalojen tunteikkaisiin energioihin. On vesipäivät ja muista kastella kukat. Kasvava puolikuu herkistää ja nostaa asioita pintaan monella tavalla. On tärkeää kuunnella sitä mikä oikeasti siellä triggeröi jos näin tapahtuu. Ota omaa aikaa jos se tuntuu juuri nyt oikealle. Mene veden äärelle kävelylle ja anna unelmille tilaa. Miten sinä haluaisit nähdä asioita. Unelmat luovat toivoa ja voivat vahvistaa tavoitteita. Intuitiosi kertoo kyllä paljon jos vain kuuntelet sitä rakkaudella ja isolla ymmärryksellä. Luoville ihmisille tämä voi olla kulta-aikaa tuottaa jotakin hyvin merkityksellistä. Monille unet ovat hyvin voimakkaita ja voi tuoda viestejä alitajuntasi syövereistä tähän hetkeen. Tai sitten ne vaan ovat ihan hulluja..

Kuu Kaloissa herkistää jalkapohjat ja sitä kautta saattaa krempata koko kehossa. Vyöhyketerapiasta voisit juuri nyt hyötyä. Samoin kalevalainen jäsenkorjaus voi tuoda kremppoIhin apua! Ja jos ei muuta niin hiero jalkapohjiasi.

Rakkautta ja ymmärrystä omiin fiiliksiin sinulle tälle viikolle! Torstaina joulukuun tärkeät päivät postaus! Ja ota mun YouTube-kanava Kuujuttuja ja astrologiaa seurantaan! Siellä pohdin näitä energioita lisää aina maanantaisin sekä kuukauden eka päivä!

error: Content is protected !!