fbpx
KUUKALENTERI VKO 48
 
Kituviikko on alkanut! Mikään ei tahdo imeytyä ja monet kaipaavat omaa rauhaa sekä lepoa. Kuu siirtyy aamupäivästä Vaa’an ilmamerkkiin ja tämä voi väsyttää vielä enemmän. Oikea maanantaiden maanantai!
 
Mutta silti, tähän halutaan nostattaa rakkauden energiaa. Sovittelua ja yhteenkuuluvuutta. Syvät tunteet voivat ihan yllättää. Tämä päivä on itseasiassa mulle henkilökohtaisesti hyvin tärkeä päivä. On mun synttärit. Ne toiset. Uudella rundilla olen täällä ja siitä saan olla kiitollinen, vaikka kaikki ei olekaan mennyt kuten Strömsössä. Elämä on kyllä sellainen palapeli, jota saa kasata todella hartaasti. Välillä onnistuen ja välillä huomaten, miten jokin palanen ei sittenkään ollut siihen paikkaan sopiva. Ja aloittaa taas jopa kaiken alusta. Onneksi nykyään on paljon enemmän tietoa asioista ja monenlaista apua on saatavilla.
 
Mutta takaisin asiaan… nyt viimeistään on aika helliä ja huolehtia itsestäsi. Venus Kauriissa haluaa tuoda käytännöllisyyttä. Se on eri asia onnistuuko se siinä tehtävässä. Merkurius kun on elohopean lailla Jousimiehen tulimerkissä tuomassa ajatuksiin lennokkuutta ja Marsin sukeltaessa Skorpionin syvissä vesissä.
 
Tämä pimennysten välinen aika voi olla todella yllätyksellistä ja väsyttävää. Oman arvon tunne voi olla hakusessa. Olenko rakastettu. Yksinäisyys voi tuntua herkemmin nahoissa. Siksi on todella tärkeää antaa rakkauden energian virrata. Sanoa jotain hyvää toiselle, sillä voi olla hyvin suuri merkitys. Huomioida toista. Huomioida itseäsi. Antaa itselle lupa rentoutua nauttien juuri niistä asioista jotka ovat sinulle tärkeitä. Stressata vähemmän. Mitä kaunista sinä olet laittanut kotonasi tuomaan hyvää mieltä?
 
Kuu Vaa’assa tuntuu alaselän alueella. Munuaisten takia kannattaa juoda riittävästi raikasta vettä ja pitää itsensä erityisen lämpimänä, ettei tule virtsatievaivoja.
 
Seuraava postaus keskiviikkona. Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle!
error: Content is protected !!